Prvi izlazak

Slika i prilika majke: Jennifer Garner i najstarija kći zablistale u posebno svečanom izlasku

Ako se neka emocija ne može sakriti, onda je to majčin ponos na licu, a Jennifer Garner nije skidala osmjeh s lica držeći za ruku svoju najstariju kćer. Dvije dame izašle su na svečanost i to na Violetin 17. rođendan, bio je to njihov prvi javni izlazak, a mjesto i društvo su zaista posebni. Jennifer Garner i Violet Affleck izašle su ni više ni manje nego u Bijelu kuću na poziv predsjedničkog para Biden, a bile su u društvu francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i francuske prve dame te 400 VIP uzvanika koji su također prisustvovali večeri.

Violet i Jennifer zablistale su u toj posebnoj večeri, koja bi se u nekim starijim vremenima mogla smatrati i predstavljanje mlade dame u visoko društvo. Garner je kćer držala za ruku cijelo vrijeme dok je fotografiranje trajalo, a osim što su uskladile haljine, i na prvi pogled se vidi da je Violet slika i prilika svoje majke.

image

Jennifer Garner i Violet Affleck

ROBERTO SCHMIDT/AFP/PROFIMEDIA

Violet je najstarija kći Jennifer Garner i Bena Afflecka, rođena 1. prosinca 2005., a predivna je slučajnost da je svoj 17. rođendan proslavila baš u Bijeloj kući na ovom prijemu. Ovo je uistinu jedan od rijetkih izlazaka majke i kćeri, koje su u javnosti viđene uglavnom na paparazzo fotografijama u neformalnim prigodama.

Za ovu svečanu priliku Garner je odabrala dugačku crnu haljinu Ralpha Laurena, jednostavnog kroja i pravilnih linija, haljina je imala decentni ukras od šljokica na rukavima. Haljinu je kombinirala s cipelama na platformu koje potpisuje Stuart Weitzman i elegantnom clutch torbicom.

image

Kći i majka bile su elegantne i usklađene

ROBERTO SCHMIDT/AFP/PROFIMEDIA

Violet je također odabrala crnu haljinu, kreaciju s tankim naramenicama ukrašenu printom srca dizajnirala je Carolina Herrera. Elegantnu haljinu dodatno je naglasila crvenim cipelama na visoku petu sa zašiljenim vrhom. U rukama je držala modernu malenu torbicu s ukrasnim remenom.

State Dinner, odnosno državnička večera priređena je od strane Joea i Jill Biden u čast Emmanuela Macrona i Brigitte Macron, a pozvano je čak 400 uglednih gostiju iz društvenog i političkog života SAD-a.

image

Joe i Jill Biden te Emmanuel i Brigitte Macron

JACOVIDES DOMINIQUE/POOL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 04:15