Još malo...

Sličnost je nevjerojatna! Ova scena iz ‘Krune‘ gotovo je ista kao ona iza Dianine prošlosti

Australska glumica Elizabeth Debicki izgleda identično kao princeza Diana koja je poginula nedugo što je snimljena na jahti svog dečka.

Bliži se početak prikazivanja pete sezone serije: "Kruna", 9. studenog, a kao svojevrsno zagrijavanje, u medije su dospjele nove fotografije sa seta. Riječ je o posljednjem ljetu princeze Diane, kada su paparazzi popratili njezino opuštanje na jahti svog dečka, Dodija Fayeda. Bilo je to nedugo prije njihove tragične pogibije u Parizu, a kako je strašan događaj zacijelo najupečatljiviji dio serije, i snimanju ljetovanja u Saint-Tropezu posvećena je posebna pozornost.

image

Princeza Diana uoči ukrcaja na Dodijevu jahtu, 1997.

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Australska glumica Elizabeth Debicki izgleda identično u naslovnoj ulozi, piše Daily Mail. Snimljena je kako odjevena poput princeze na njezinom posljednjem ljetovanju, čeka ukrcaj u gliser koji će je odvesti na Dodijevu jahtu. Osvanule su i fotografije glumice u kupaćem kostimu kakav je nosila Diana tijekom posljednjeg krstarenja duž Azurne obale.

image

Pripreme prije snimanja.

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Producenti serije odlučili su za snimanje ljetovanja iskoristiti vizure Mallorce, a kako je riječ o delikatnim scenama (koje svi jedva čekaju vidjeti), na setu su se trudili što otkriti što manje. Međutim, nekoliko detalja ipak je dospjelo u medije: riječ je o najintrigantnijim scenama na jahti, na kojima je i Dodi. Njegovu ulogu uvjerljivo tumači britansko-egipatskim glumac Khalid Abdall, uz pomoć sjajnih filmskih šminkera izgleda kao njegov blizanac.

image

Set ‘ Krune‘ na Mallorci.

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rad na finalizaciji pete sezone prekinut je zbog kraljičine smrti prošlog mjeseca, no glumačka ekipa sve je nadoknadila. Podsjetimo, Imelda Staunton unijela je dušu u ulogu kraljice Elizabete, Dominic West glumi princa Charlesa, njegov sin Senan dobio je ulogu mladog princa Williama dok Teddy Hawley tumači ulogu mladog princa Harryja. Fanovi jedva čekaju vidjeti ih na ekranima.

Linker
15. travanj 2024 05:56