JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BRAČNA LUKA

Slatkica je odrasla: Popularna glumica iz serije Puna kuća udala se za čovjeka svog života

Jodie Sweetin udala se za zaručnika Mescala Wasilewskog na intimnoj ceremoniji u Malibuu u Kaliforniji u subotu navečer.

Jodie Sweetin udala se za zaručnika Mescala Wasilewskog na intimnoj ceremoniji u Malibuu u Kaliforniji u subotu navečer.

Američka glumica Jodie Sweetin u subotu navečer glumica se udala za svog dečka Mescala Wasilewskog s kojim je bila pet godina u vezi. Na intimnoj svadbenoj ceremoniji u privatnoj kući u Malibuu sa svoje dvije kćeri i kolegama iz Pune kuće, proslavili su svoj najvažniji dan u životu. Među uzvanicima su bili i glumac John Stamos i glumica Candace Cameron Bure.

"Znam da imam pravog partnera do kraja života", izjavila je 40-godišnja Sweetin, koja se u siječnju zaručila za Wasilewskog. "I ne mogu biti zahvalnija na tome", poručila je obožavateljima na društvenim mrežama.

Mladenka se prošetala u haljini koju potpisuje Lili Bridals do oltara sa svojim ocem Samom, dok su njezine kćeri - Zoie, 14 i Beatrix, 11 - stajale pored nje dok su ona i Wasilewski izmjenjivali bračne zavjete.

Nakon ceremonije u dvorištu, gdje je bilo tek 50 uzvanika, uključujući njezine kolege iz Pune kuće, Stamosa (58), Camerona Burea (46) i Andreu Barber, gosti su uživali u tacosima i šampanjcu.

Nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, Sweetin i Wasilewski počeli su izlaziti 2017. godine te su održavali vezu na udaljenost. On je bio u New Yorku, ona u Los Angelesu, prije nego što se on preselio u L.A. 2020. godine. "Sve se tada psoložilo na svoje mjesto", objašnio je Jodie.

A glumica kaže da njihova duboka podrška i ljubav jedno prema drugom samo raste iz dana u dan. "Uz njega se osjećam ugodno i voljeno, jednostavno blistam", kaže ona. "On je uvijek tu za moje kćerkice. I tako se dobro slažemo. On je stvarno najbolji partner kojeg mogu poželjeti", otkrila je američkim medijima.

Linker
26. travanj 2024 18:44