TKO BI REKAO?

Sklona igli i tinti: Adele pokazala dosad neviđenu tetovažu na leđima

Britanska pjevačica otkrila je tetovažu ptice na leđima kad se uputila na večeru s dečkom Richom Paulom. Iako nije sklona iznenađenjima, izgleda da puno toga o Adele ipak ne znamo!

Pjevačica Adele sigurno nije zvijezda od koje biste očekivali skrivene tetovaže, ali izgleda da je sve moguće! Glazbenica je izgleda otkrila dosad neviđenu tetovažu na leđima prilikom izlaska na večeru s dečkom Richom Paulom.

Na leđima 34-godišnjakinje paparazzi su uočili veličanstvenu pticu dok je izlazila iz Wally‘sa na Beverly Hillsu u crnoj majici s dubokim izrezom. Međutim, čini se kao da je tinta već u procesu uklanjanja jer izgleda kao da je izblijedila i da je nekoliko nijansi svjetlija od uobičajenih tetovaža.

Naime, pjevačica se pojavila u sasvim opuštenom izdanju u trapericama te je cijeli outfit ukrasila detaljima, zlatnim naušnicama, prstenjima te trendi narančastom manikurom.

Njezin dečko Rich izgledao je opušteno dok je izlazio iz restorana u sivoj trenirci i ružičastim New Balance tenisicama.

Podsjetimo, nedavno je zvijezda na društvenim mrežama podijelila tri fotografije kojima je obradovala obožavatelje. Dvije na kojima pozira bez šminke uz nagradu i treću na kojoj je trofej lijepo izložen u dnevnoj sobi njezine nove kuće vrijedne 58 milijuna dolara, koju je ranije ove godine kupila od kolege i glumca Sylvestera Stallonea.

"Dovraga, prezadovoljna sam! Tako sam počašćena što sam ovo primila. Svaka čast svima koji su sudjelovali i šaljem veliku ljubav svim ostalim nominiranima‘‘, poručila je pjevačica ispod fotografije na kojoj veselo pozira.

Naime, Adele je osvojila Emmyja za izvanredan estradni specijal (unaprijed snimljen), a njezin televizijski specijal za CBS, koji je emitiran 14. studenog 2021., pobijedio je u još četiri kategorije.

Linker
12. travanj 2024 15:33