Prepuštena sebi

Situacija je ozbiljna: Cara Delevingne tone sve dublje, a njene obitelji nema na vidiku

Pokušavaju joj pomoći prijatelji, poput glumice Margot Robbie, ali manekenka ne želi na rehabilitaciju.

Čini se da je glumici i manekenki Cari Delevingne sve gore - nije se pojavila ni na vlastitom, važnom događaju u sklopu njujorškog Tjedna mode. Kao jedna od muza Karla Lagerfelda, s umjetničkim direktorom modne kuće Chanel osmislila je unisex kolekciju.

Bio je to jedan od posljednjih projekata na kojem je dizajner radio prije smrti 2019., a kako je kolekcija lansirana ovog mjeseca, manekenka je trebala je doći na event u New Yorku, organiziran u čast velikog dizajnera i njihove suradnje. Ali nije došla, piše Newsweek. Da nije bilo njenih nedavnih šokantnih fotografija u jadnom stanju, mnogi bi joj to zamjerili, no njeni suradnici u Chanelu su zabrinuti.

image

Manekenka i glumica tone sve dublje.

SPLASH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Svi koji je poznaju pitaju se što se događa s njom? Carina bliska prijateljica Margot Robbie viđena je kako napušta manekenkin dom u Los Angelesu. Bila je jako zabrinuta i tužna, javlja Page Six. Holivudska glumica i drugi manekenkini prijatelji navodno su organizirali nekoliko intervencija ne bi li je nagovorili na rehabilitaciju.

Situacija je sve ozbiljnija. Poznato je kako je manekenka znala previše popiti, a sada je u pitanju i droga: svi se boje da se nije zakačila za heroin ili još goru kombinaciju alkohola i teških opijata. Cara je, pak, uvjerena, da nema problem.

image

Pandora Delevingne, bivša ovisnica o heroinu s Carinom krsnon kumom, Joan Collins.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ponaša se poput svoje majke, Pandore Delevingne, članice visokog engleskog društva koja se godinama (navodno od svoje 18. godine) bori s ovisnošću o heroinu, kokainu i tko zna čemu. Smatra se da je sada izliječena, ali u opasnosti je njezina kći. Umjesto da se brine za Caru, pušta njezine očajne prijatelje da je izvlače iz problema. U blizini nema ni Carine sestre Poppy. Mnogi se pitaju zašto je vlastita obitelj ignorira?

Linker
15. travanj 2024 20:25