Sienna Miller

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
mamin ponos

Sienna Miller u Pariz stigla sa starijom kćeri, koja je od mame očito naslijedila i modni stil

Iako je početkom godine rodila drugo dijete, glumica izgleda sjajno. Odlično raspoložena stigla u francusku prijestolnicu s 11-godišnjom Marlowe, koju ima iz veze s glumcem Tomom Sturridgeom.

Iako je početkom godine rodila drugo dijete, glumica izgleda sjajno. Odlično raspoložena stigla u francusku prijestolnicu s 11-godišnjom Marlowe, koju ima iz veze s glumcem Tomom Sturridgeom.

Kada se Sienna Miller pojavila na reviji modne kuće Chloé, tijekom Pariškog tjedna mode u predimenzioniranoj kožnatoj jakni i slip haljini asimetričnog, čipkom ukrašenog ruba, sve je oduševila. Kako zbog modnog odabira kojima je hrabro iskoračila iz klasičnih modnih okvira, ali i zbog činjenice da joj je to bilo prvo pojavljivanje nakon što je s 15 godina mlađim dečkom glumcem Olijem Greenom, početkom godine dobila još jednu djevojčicu čije ime zasad nije otkrila.

image

Sienna u Parizu prije Chloé revije

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ipak, glumica je u Parizu nadmašila sebe: poslije modno zapaženog povratka u javnost na Tjednu mode, nastavila je posjećivati revije sa značajnim pojačanjem - svojom 11-godišnjom kćeri Marlowe. Mnoge je u francuskoj prijestolnici iznenadilo to što je njezina starija kći već prava djevojčica. Nije moguće ne vidjeti sličnost između mame i kćeri, a i čini se kako Marlowe voli modu.

image

Glumica i njezina 11-godišnja Marlowe su se i stilski uskladile, a glavna zvijezda njihovih outfita je Dior torbica

REBECA CAMARA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA REBECA CAMARA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Naime, majka ju je lani vodila na Tjedan mode u New Yorku. Marlowe je već tada privukla pozornost svojim modnim stilom. I ovog je puta, šetajući se s početkom tjedna s majkom prema njihovom hotelu u Parizu, Marlow nosila sunčane naočale, a imala je i hit Diorovu torbicu, Saddle bag. Dan je bio oblačan stoga je izabrala kratki, kišni kaput te bijeli pulover "V" izreza. Raspustila je kosu i izgledala još više "cool". Njezina mama ponosno se smiješila, sretna što je djevojčica koju je u srpnju 2012. dobila s bivšim partnerom glumcem Tomom Sturridgeom, ukus, stil i izgled naslijedila od nje.

image

Glumica s kćeri šetala je Parizom

REBECA CAMARA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svoj sivi kaput Sienna Miller upotpunila je vestom žute boje s uočljivim gumbima od sedefa te hlačama boje pijeska. Teško je bilo reći tko je više chic u prijestolnici mode, mama ili Marlowe?

Jedna od najbolje odjevenih glumica svijeta potkraj prošle godine pozirala za Vogue u "trudničkom izdanju" i otkrila da će dobiti djevojčicu. Tom prilikom je ispričala da je trudnoća bila neplanirana ali i to da se u 42. godini osjeća psihički spremnijom na majčinstvo nego s nego s prvorođenom kćeri.

"Voljela bih doći do točke u kojoj ne bih osjećala potrebu šaliti se s time što sam starija i što imam dijete, kako bih pokazala da imam smisla za šalu", rekla je za Vogue glumica koja je u editorijalu pozirala s otkrivenim trudničkim trbuhom. Sienna se brzo vratila javnim događanjima i doista izgleda svježe i odmorno i sve to u očito omiljenom društvu, kćerkice Marlowe koja je očito naslijedila njezin istančani modni stil.

Linker
27. travanj 2024 07:49