XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
O bivšem partneru

Shakira o krahu ljubavi: "Nismo bili vjenčani, ali mislila sam da ćemo trajati zauvijek"

U novom razgovoru pjevačica je pričala o razlazu od nogometaša, obitelji, ali i svojoj karijeri koja je patila zbog života u Španjolskoj.

U novom razgovoru pjevačica je pričala o razlazu od nogometaša, obitelji, ali i svojoj karijeri koja je patila zbog života u Španjolskoj.

Kolumbijska zvijezda je u novom razgovoru za Billboard istaknula kako je vjerovala da će ona i poznati nogometaš Gerard Pique biti zauvijek zajedno, iako se nikada nisu vjenčali. Shakira je u razgovoru više puta istaknula kako joj je prioritet uvijek bila obitelj. "Vjerovala sam u ono dok nas smrt ne rastavi, željela sam taj san za svoju djecu. Moji roditelji su zajedno preko 50 godina i vole se od prvog dana kada su se upoznali", istaknula je pjevačica.

Uzevši kao primjere svoje roditelje, Shakira je vjerovala da će ona i nogometaš također to imati. "Željela sam to za sebe i svoju djecu, ali to se nije ostvarilo", istaknula je. Također je dodala da je morala pauzirati svoju karijeru kako bi bila s Gerardom u Barceloni, gdje je on igrao nogomet, što joj je, kao je naglasila, onemogućavalo suradnju s drugim glazbenicima.

"Stvar je u tome što sam ja bila posvećena njemu i obitelji. Bilo mi je jako teško održavati karijeru dok sam bila u Barceloni jer sam uvijek morala čekati da nam se planovi poklope. Nisam mogla samo ostaviti djecu i otići gdje me glazba povede i zbog toga je bilo teško održavati ritam", izjavila je kolumbijska zvijezda.

image

Sretna obitelj 2015. godine

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Shakira i Pique upoznali su se u ožujku 2011. kada je pjevačica snimala video spot za svoj poznati hit "Waka Waka (This Time for Africa)". Zajedno su bili 11 godina, a razišli su se u lipnju 2022. godine. Par ima dvojicu sinova, 11-godišnjaka Milana i 8- godišnjeg Sashu. Njihov razvod je, naravno, privukao mnogo pozornosti, prvenstveno jer se ubrzo otkrilo kako je slavni nogometaš bio nevjeran, a s ljubavnicom je nakon svega odlučio nastaviti vezu te uselio u nekadašnji obiteljski dom u kojem je živio sa Shakirom i djecom. Nekoliko mjeseci nakon prekida pjevačica je oiz Barcelone preselila u Miami i počela se fokusirati na svoju karijeru.

Doduše, prije toga je izdala hit s argentinskim producentom Bizarrapom pod nazivom "BZRP Music Session #53", u kojem je otkrila detalje prekida, a nastavila ga je opjevavati i u drugim pjesmama kao što su “Sessions” i "TQG"

Iako je posvećena svojoj djeci, pjevačica ne staje, upravo je prije dva dana objavila novu pjesmu "El Jefe" koja na YouTubeu već ima preko 11 milijuna pregleda.

U novom razgovoru je istaknula da će nadolazeća turneja biti nešto što njezini obožavatelji dosad nisu vidjeli. "Baš mislim da će ova turneja biti turneja života jer imam puno pjesama", rekla je pjevačica. Iako detalji nisu poznati, Shakirin tim je istaknuo da će se koncerti održati u zemljama Latinske i Sjeverne Amerike, Ujedinjenom Kraljevstvu, Europi i na Bliskom istoku.

Linker
28. travanj 2024 08:22