kad boli, piši

Shakira je u novoj pjesmi poslala jasnu poruku Piquéu

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila video u kojem muškarac gazi ljudsko srce, čime je dala naslutiti da je novi glazbeni uradak posvećen upravo njezinom bivšem.

Shakira je u nizu zagonetnih objava na Instagramu najavila svoju najnoviju srceparajuću pjesmu "Monotonía". No, čini se da to nije samo još jedna u nizu pjesama s ljubavnom tematikom, već aludira na njezinu propalu vezu sa španjolskim nogometašem Gerardom Piquéom.

"Nisi ti kriv, a ni ja, kriva je monotonija", pjeva kolumbijska glazbenica u novoj pjesmi koju je popratila pomalo uznemirujućom snimkom gaženja ljudskog srca. "Nisam ništa rekla, ali je boljelo. Znala sam da će se ovo dogoditi", napisala je Shakira uz video.

Loše veze, brakovi i propali odnosi najčešći su motivatori za stvaranje kod mnogih umjetnika, bilo glazbenika, slikara, glumaca, redatelja pa je razumljivo što je Shakira nakon drame s Piquéom napisala oproštajnu pjesmu.

Čak i naslovna grafika pjesme, koju je snimila u suradnji s portorikanskim pjevačem Ozunom, upućuje samo na jedno - da je glazbenica proteklih mjeseci proživljavala vrlo teške trenutke.

Nakon 12 godina i dvoje zajedničke djece, Shakira i Piqué prekinuli su svoju vezu zbog njegove prevare. Naime, Shakira je nogometaša navodno uhvatila u krevetu s hostesom, a par je potom dao službeno priopćenje o rastavi:

"Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam na prvom mjestu, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju", napisali su.

image

Shakira i Gerard Pique

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Iako se šuškalo da su bili u otvorenoj vezi, Shakiri je očito jako teško palo njegovo muljanje pa ga je izbacila iz obiteljskog doma. Pjevačica je tri mjeseca izbjegavala novinare, no odlučila je da neće više šutjeti.

"Stvarno je teško razgovarati o ovome, pogotovo jer je ovo prvi put da sam u intervjuu pitana da govorim o ovoj situaciji. Nisam željela javno govoriti, jer sam pokušala sve procesuirati. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Bilo je teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško", rekla je Shakira za Elle.

Linker
20. travanj 2024 13:01