Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kakva žena

Rodila u luksuznoj privatnoj poliklinici u Rimu: Amra Džeko iznenadila fotografijom s poroda

Proslavljeni nogometaš ovih dana slavi rođenje svoje kćerkice Dalije. Njegova supruga malenu je donijela na svijet u poliklinici 'Mater Dei', gdje je prije tri godine rodila i sina Danija.

Nekadašnja manekenka Amra Džeko uživa u prvim danima sa svojom djevojčicom Dalijom. Majka četvero djece podijelila je na svom Instagramu fotografiju sina Danija i kćerkice Dalije u istoj dobi - sa svega par dana starosti, a njihova sličnost je neporeciva.

Trogodišnji Dani ovih je dana proslavio rođendan, a potom mu je kao najveći poklon stigla sestra Dalia, koja je njegova prava kopija. Fotografijom je Amra oduševila svoje prijatelje i obožavatelje na Instagramu, no to nije jedino čime je ova bosanskohercegovačka zvijezda privukla pozornost na spomenutoj društvenoj mreži.

Rođeni smo iz ljubavi, ljubav je naša majka.

Njezina fotografija, snimljena uoči samog poroda svjedoči o prirodnoj ljepoti koja krasi Amru, nekad uspješnu manekenku. "Hvala ti Bože, na još jednom blagoslovu i hvala svima vama na predivnim porukama", poručila je uz fotografiju svog ozarenog, sretnog lica.

Supruga Edina Džeke, s kojim već godinama živi u Rimu, odabrala je za porod tamošnju privatnu polikliniku "Mater Dei", koja se nalazi u samom centru tog grada. Uz niz usluga koje nudi, tu je i usluga vođenja trudnoće te poroda. Sigurnost majke i djeteta na prvom im je mjestu, kažu, a svojim pacijenticama su na raspolaganju cijeli dan i noć, svakog dana u tjednu - uključujući blagdane i praznike.

Sve na jednom mjestu

Ginekolog je dostupan "na poziv", a u slučaju komplikacija, na raspolaganju su i anesteziolog te kardiolog. Pedijatri i neonatolozi također su neizostavni dio tima koji majkama pomaže pri porodu i oporavku nakon poroda.

Profesionalni standardi privatne poliklinike Amri i Edinu Džeki ulijevali su dovoljno povjerenje da u njoj dočekaju svoju mezimicu, ali i sina Danija, kojeg je Amra rodila u rujnu 2017. godine. Svoje trudnoće, inače, gospođa Džeko jako vješto skriva od medija. Ali zato njen suprug, proslavljeni nogometaš Edin Džeko, ne skriva koliko ga je usrećila kao žena, ali i kao majka njegove djece, ističući njezinu brižljivost, požrtvovnost i neizmjernu ljubav prema obitelji.

Čitajte i:

Treća beba u četiri godine! Amra i Edin Džeko dobili djevojčicu i nadjenuli joj predivno ime

Širi se obitelj nogometnog 'dijamanta': U srcu epidemije slavna manekenka čeka četvrto dijete

Najzgodniji bosanski par slavi; stigla beba!

Amra i Edin Džeko godinama žive u Rimu, sada su zatvoreni u svom domu: 'Više mi nije svejedno'

Linker
25. travanj 2024 12:35