RODITELJSKE MUKE

Robert De Niro otkrio kako je biti otac s 80 godina: "Ne postaje lakše..."

Oskarovac Robert De Niro je u svibnju u 81. godini postao otac, a sada je podijelio kako se osjeća u toj ulozi.

Legendarni glumac Robert De Niro u travnju je dobio sedmo dijete, prvo s djevojkom Tiffany Chen, kćerkicu koju su nazvali Gia Virginia, a sada je otkrio kako se snalazi u dobro poznatim izazovima, ali s mnogo više godina. "Ne postaje lakše. Tako je kako je, u redu je. Mislim, ne dižem teške stvari, tu sam i podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja većinu posla. Imamo pomoć, što je jako važno", ispričao je glumac u intervjuu za The Guardian.

Ipak, priznao je da uživa u očinstvu: "Uživam u svemu. S djetetom je sve drugačije nego što je to s mojom odraslom djecom, mojoj 11-godišnjakinjom ili pak mojim unucima. S nikim ne razgovaram tako kako razgovaram s bebom".

Iako se nedavno pisalo kako je par prekinuo, De Niro je Chen i dalje zvao svojom djevojkom, koja pak je nedavno priznala kako kod glumca najviše voli to što mu je obitelj na prvom mjestu.

Osim malene Gije, De Niro ima šestero djece. S prvom suprugom Diahnne Abbott ima 51-godišnju kćer Drenu i 46- godišnjeg sina Raphaela. S bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith ima blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a 24-godišnji sin Elliot i 11-godišnja kći Helen Grace rođeni su u vezi s bivšom suprugom Grace Hightower.

Podsjetimo, De Niro je otkrio da je dobio sedmo dijete tijekom razgovora za ET Canada u svibnju dok je predstavljao film "O mom ocu". Porod nije prošao glatko jer su se kod Tiffany pojavili neurološki problemi. Dijagnosticirana joj je Bellova paraliza. "Nakon što sam bila otpuštena kući nekako sam čudno osjećala jezik. Pojavili su se i trnci i shvatila sam da mi lice izgleda neobično. Kad sam se pogledala u ogledalo izgledala sam si čudno, kao da mi se lice počelo spuštati", objasnila je. Bellova paraliza pojavljuje se naglo, a izaziva je nenormalnost živca facijalisa koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Dobra je vijest što se većina pogođenih osoba potpuno oporavi unutar nekoliko mjeseci.

Prve vijesti o njegovoj vezi s 45-godišnjom Chen, koja je instruktorica borilačkih vještina, pojavile su se u kolovozu 2021. godine. Par se upoznao nekoliko godina ranije na snimaju filma "Pripravnik", a na pitanje kako se De Niro snašao na treningu borilačkih vještina, Chen je u šali odgovorila: „Imala sam i boljih učenika, ali bio je u redu. Imao je puno drugih zadataka u filmu.”

Linker
24. travanj 2024 13:03