OČEVA KOPIJA

Rijetko ga viđamo u javnosti: Sin Liama Gallaghera je slika i prilika slavnog tate

Mladi bubnjar u usponu spremno je pozirao fotografima na londonskom modnom događaju u opuštenoj modnoj kombinaciji, a zabavu je napustio u društvu misteriozne brinete.

Gene Gallagher, 21-godišnji sin legendarnog rockera Liama i pjevačice Nicole Appleton, bio je jedan od najzapaženijih gostiju na predstavljanju kolaboracije brendova Clarks i GCDS u petak u Londonu.

Za ovu se prigodu Gene odlučio za opušteni styling, te se spojio široke traperice i tamnoplavu košulju sa smeđim cipelama od brušene kože. Na crvenom je tepihu spremno pozirao fotografima, a bilo je teško ne uočiti koliko nalikuje svom slavnom tati.

image

Poznat je po nevjerojatnoj sličnosti s tatom Liamom

JUSTIN GOFF GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Na događaj je došao odlično raspoložen, a britanski mediji izvještavaju kako je druženje napustio taksijem u društvu zagonetne brinete.

Gene se ne pojavljuje često na javnim događanjima, no ovog se ljeta pridružio tati Liamu na nastupu na stadionu Etihad u Manchesteru. Mladi bubnjar u usponu tada je oduševio prisutne svojom izvedbom hita "The River".

image

Gene je spremno pozirao fotografima

JUSTIN GOFF GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Inače, Liam Gallagher je otac četvero djece koje je dobio s četiri žene. U braku s glumicom Patsy Kensit Liam je dobio sina Lennona, a dvije godine ranije njegova je ljubavnica Lisa Moorish rodila kći Mandy.

image

June 17, 2022, Santiago de Compostela, A CoruÃ, Spain: The singer Liam Gallagher performs at the festival O Son do Camiño, on June 17, 2022, in Santiago de Compostela, A Coruña, Galicia (Spain). Gallagher is an English singer, songwriter, critic and musician, known for being the lead singer of Oasis and Beady Eye. The sold-out Galician festival had its first edition in 2018 and after the pandemic this is its third edition which has more than 100,000 attendees...18 JUNE 2022;CONCERT;LIVE MUSIC;OPEN AIR;MUSIC FESTIVAL..Álvaro Ballesteros/Europa Press..06/17/2022,Image: 700773145, License: Rights-managed, Restrictions: * Spain Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Lvaro Ballesteros/Zuma Press/Profimedia

LVARO BALLESTEROS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA LVARO BALLESTEROS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Sina Liama je dobio u braku s drugom suprugom Nicole, od koje se razveo 2014. godine, a najmlađu je kći Gemmu dobio 2012. s američkom novinarkom Lizom Ghorbani. Lennon, Molly i Gene poznati su po tome što nevjerojatno sliče slavnom glazbeniku.

Linker
20. travanj 2024 04:13