‘LIFT ME UP‘

Rihanna se vratila! Poslušajte njezin prvi singl nakon šestogodišnje pauze

Pjesma "Lift me up" posvećena je preminuloj zvijezdi "Black Panthera" Chadwicku Bosemanu, a izazvala je lavinu oduševljenih komentara Rihanninih fanova.

Rihannini obožavatelji napokon su došli na svoje. U ponoć se na streaming platformama pojavio njezin prvi solo singl nakon šestogodišnje pauze, balada "Lift me up" koja će se pojaviti na soundtracku nadolazećeg filma "Black Panther Wakanda Forever".

Pjesma "Lift me up" posvećena je preminuloj zvijezdi "Black Panthera" Chadwicku Bosemanu, a Rihanna ju je napisala s pjevačicom Temsom, producentom Ludwigom Göranssonom i redateljem filma Ryanom Cooglerom.

image

Rihanna i A$AP Rocky na premijeri ‘Black Panther Wakanda Forever‘

VALERIE MACON AFP

Dugoočekivani nastavak Marvelova "Black Panthera" u kina dolazi 11. studenog, a Rihanna je uz "Lift me up" snimila još dvije pjesme od kojih će jedna svirati u odjavnoj špici filma.

Rihannin povratnički singl izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a fanovi nisu skrivali svoje oduševljenje njezinim prepoznatljivim falsetom koji je u pjesmi došao do izražaja.

"Upravo sam poslušao Rihanninu pjesmu ‘Lift me up‘ koja definitivno osvaja Oscara za najbolju originalnu pjesmu", komentirao je korisnik Twittera.

Pogledajte video

Pjesma je jutros osvanula i na YouTubeu, te ubrzo zauzela 14. mjesto u trendingu, uz više od milijun pregleda u prva četiri sata.

"Plačem. Prošlo je skoro šest godina. Čuti njen glas, sada već odrasle žene i majke. Pjesma koja priča s našom dušom, to je ono što nam je sada trebalo", glasio je jedan od brojnih emotivnih komentara.

Novi singl je uz Rihannin najavljeni nastup na Super Bowlu označio njezin veliki povratak glazbi, nakon što se posljednjih godina posvetila prvenstveno svojoj modnoj i kozmetičkoj liniji Fenty. RiRi je najmlađa američka milijarderka, čije se bogatstvo procjenjuje je na 1,4 milijarde dolara, ove se godine ostvarila i u majčinskoj ulozi nakon što je u svibnju rodila prvog sina.

image

Rihanna je najmlađa američka milijarderka

DIGGZY SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 23:36