ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
IPAK RAZVOD

Razotkrivena tajna: Ellie Goulding zbog nove ljubavi potvrdila krah braka

Nakon što se još prošlog srpnja šuškalo da se pjevačica rastala od svog supruga, sada je par to napokon i potvrdio ali tek nakon što je ona uhvaćena kako uživa u poljupcima drugoga na odmoru u Kostarici.

Nakon što se još prošlog srpnja šuškalo da se pjevačica rastala od svog supruga, sada je par to napokon i potvrdio ali tek nakon što je ona uhvaćena kako uživa u poljupcima drugoga na odmoru u Kostarici.

Godinu dana nakon rastanka, britanska pjevačica i njezin bivši suprug, trgovac umjetninama Caspar Jopling napokon su potvrdili da više nisu zajedno. Par koji se vjenčao 2019. odlučio se oglasiti oko svega na svojim društvenim mrežama i to nakon što je Ellie Goulding snimljena kako uživa u poljupcima drugog muškarca na odmoru u Kostarici.

"Caspar i ja već neko vrijeme nismo zajedno, ali ostajemo bliski prijatelji i dijelimo roditeljske obaveze te nam je naš sin na prvom mjestu. Molimo za privatnost i unaprijed zahvaljujemo svima na poštovanju naših želja", stoji u njezinoj izjavi na Instagramu. Ellie je na odmor u Kostariku otputovala s instrukturom surfanja Armandom Perezom, a čini se i da su se zaljubili upravo na instrukcijama jer je britanska glazbenica poželjela naučiti surfati. Fotografije para objavio je The Sun, čime je Ellie bila primorana oglasiti se.

image

Par se vjenčao u kolovozu 2019., a imaju i dvogodišnjeg sinčića Arthura

MCPIX/SHUTTERSTOCK

Ellie i Caspar upoznali su se 2017. godine, zaručili 2018., a vjenčali se u kolovozu 2019. godine. Par je u braku dobio sinčića Arthura koji će u travnju proslaviti treći rođendan. Zbog njega su ostali i u prijateljskim odnosima, a par navodno sa sinom planira i zajednički odmor unatoč tome što više nisu zajedno.

Da imaju problema u braku počelo se pisati u ljeto 2023. godine kada se Ellie na Serpentine Summer zabavi u Londonu pojavila sa suprugom, ali bez vjenčanog prstena na ruci. Upućeni su tada tvrdili kako je problem u prenatrpanim poslovnim rasporedima bračnog para, ali da su oni još uvijek bliski i da žele zajedno odgajati sina. "Nema govora o razvodu i nijedno od njih dvoje nije u novoj vezi - prioritet im je ostati u prijateljskom odnosu dok razrađuju svoje sljedeće korake", rekao je tada izvor. I dok su im prioriteti i dalje isti, čini se da je Ellie ipak krenula dalje i pronašla novu ljubav.

Linker
26. travanj 2024 14:47