Što joj se događa

Rastrojena manekenka opet sablaznila svojim ponašanjem

Nakon što su procurile fotografije i video britanske mankenke, svi se pitaju što se posljednje vrijeme događa s jednim od najplaćenijih svjetskih modela, koja zarađuje oko 9 milijuna dolara na godinu.

U javnost su procurile prilično uznemirujuće fotografije britanskog supermodela Care Delevingne kako neuredna i bosa sumanuto hoda i telefonira ispred zračne luke Van Nuys gdje je sletjela privatnim avionom. I to navodno samo 45 minuta nakon što je poletjela s istog aerodroma pa se pretpostavlja da ju je posada vratila zbog neprimjerenog ponašanja. Raščupana, s crnim podočnjacima i cigaretom u ruci cijelo vrijeme razgovarala je na mobitel dok se njezino osoblje lovilo za glavu i razgovaralo sa zaposlenicima aerodroma. Kada su ju uspjeli posjesti u crni SUV, pri odlasku su se vidjele njezine bose noge kako vire kroz poluotvoreni prozor automobila, piše Daily Mail.

image

Cara Delevingne poznata je partijanerica u svijetu mode

MEDIAPUNCH/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavna britanska manekenka posljednje vrijeme prijatelje zabrinjava svojim ponašanjem. Sjetimo se nedavne razuzdane proslave njezinog tridesetog rođendana kada je danima tulumarila ne mareći kako izgleda. A jedan od uzvanika rekao je kako joj niti higijena nije jača strana. Ovih dana bila je i na netom završenom umjetničkom festivalu Burning Rock u pustinji Black Rock, gdje posjetitelji spavaju u šatorima ili kamperima, a cilj je prihvaćanje života u privremenoj zajednici bez konzumerizma. Ondje nema štandova, vode niti toaleta kao ni drugih civilizacijskih tekovina, a posjetitelji jedu i piju samo ono što sa sobom donesu.

I tamo je Cara viđena u vrlo zapuštenenom stanju van kontrole, pa njezin neuredan izgled na fotografijama izvori bliski manekenki opravdavaju tako što kažu da se još nije stigla oprati i srediti nakon boravka u pustinji. No od izgleda, problematičnije je njezino ponašanje koje odaje osobu potpuno van kontrole. A da nešto nije u redu vidi se i na fotografijama s proslave njezinog rođendana koje su otkrile da je puna masnica i da joj se razbuktala psorijaza od koje boluje.

image

Slavna mankenka trenutno je u vezi s britanskom pjevačicom Minke

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

A ona je i sama prije godinu dana priznala da ima psihičkih problema još od najranijeg djetinjstva. Prošle godine u razgovoru za britanski Harper‘s Bazaar otkrila je kako je imala stresno djetinjstvo jer je njezina majka Pandora Delevingne, patila od ovisnosti o heroinu prije nego što je rodila nju i njezine sestre Poppy i Chloe. Odustala je od škole i sa 17 godina ušla u modni svijet što sigurno nije pomoglo njezinoj mentalnoj stabilnosti. Priznala je kako se od malena bori sa svojom seksualnošću te kako pati od akutne depresije i tjeskobe, a život s takvim problemima i raznim opijatima sigurno nije dobitna kombinacija.

Linker
16. travanj 2024 07:56