AJ McLean i Rochelle DeAnna

 PROFIMEDIA
Bolna odluka

Pukla ljubav! Član Backstreet Boysa razvodi se od supruge nakon 12 godina braka

Glazbenik AJ McLean i njegova supruga Rochelle DeAnna McLean, s kojom ima dvoje kćeri, formalno će okončati brak nakon što su se u ožujku prošle godine, odlučili na odvojen život.

Glazbenik AJ McLean i njegova supruga Rochelle DeAnna McLean, s kojom ima dvoje kćeri, formalno će okončati brak nakon što su se u ožujku prošle godine, odlučili na odvojen život.

Novogodišnja odluka AJ McLeana, jednog od osnivača "Backstreet Boysa", rastužila je fanove benda. Američki glazbenik objavio je da će službeno okončati dvanaestgodišnji brak sa suprugom Rochelle DeAnnom, manekenkom i vizažisticom kojom se oženio 2011. Imaju dvije kćeri od kojih je desetogodišnja Ava pretprošle godine promijenila ime u Elliot.

"U njezinoj školi postoji nekoliko djevojčica koje se zovu Ava i osjećala je da želi ime koje je jedinstveno za nju. No, za mene će uvijek biti Ava", pojasnio je 2022. glazbenik odluku kćeri u izjavi za televizijski jutarnji program Today. Za razliku od Ave/Elliota, o godinu dana mlađoj kćeri Lyric, rijetko je pričao.

Kako god bilo, Alexander James McLean i njegova supruga, sažetom objavom o razvodu nisu otkrili što ih je navelo na drastičnu odluku. Da im brak ne funkcionira, doznalo se u ožujku prošle godine kada su se, kako su na društvenim mrežama objavili da su se "privremeno” razdvojili".

"Brak je težak, ali vrijedan borbe. Zajedno smo odlučili privremeno se razdvojiti kako bismo radili na sebi i braku, s nadom da ćemo ostati zajedno i izgraditi stabilniji odnos," rekli su povodom prošlogodišnje rastave. No, prvog dana 2024. godine, potvrdili su kako će, unatoč nadi u pomirenje, službeno okončati svoj brak.

image

S uskoro bivšom suprugpom Rochelle DeAnnom McLean i kćerima u studenom 2023.

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Do odluke o razvodu, kako to u zabavljačkoj industriji često biva, došli su "s dubokom ljubavlju i uz poštovanje", piše People.

"Usmjereni smo na izgradnju odnosa koji će nam najzdraviji mogući način omogućiti zajedničko podizanje naših kćeri u sljedećem životnom poglavlju".

Uskoro bivši bračni par upoznao se 2006., kada se pjevač borio s ovisnošću o alkoholu i drogama. Bio je triput na odvikavanju, no tek je treći pokušaj 2011., iste godine kada se vjenčao s danas 42-godišnjom Rochelle, bio uspješan. Njoj je pripisao zasluge za to što je "čist", vratio kontrolu nad životom, osnovao obitelj.

"Želim biti zdrav i nastupati i pjevati za ljude u svom najboljem izdanju," tada je izjavio, dodajući da želi biti zdrav i trijezan prije vjenčanja. Nekoliko godina kasnije, činilo se kako je 45-godišnji glazbenik mučnu borbu s ovisnošću ostavio iza sebe. U intervjuu za novozelandski radio ZM, borbu s ovisnošću opisao je kao najtežu stvar kroz koju je ikada prošao, rekavši da je to nešto s čime se bori svaki dan. Prije četiri godine, zvijezda pop grupe Backstreet Boys priznao je da se od kraja 2019. ponovno bori s ovisnošću, ali radi na tome da ostane trijezan kako bi bio bolji suprug i otac kćerima. Rad na sebi, čini se, nije donio rezultat kojim bi njegova supruga bila zadovoljna. Bolnu odluka o razvodu ovaj put se nije mogla izbjeći.

Linker
27. travanj 2024 06:25