ZVUČNO PREZIME

Prvi koji su to javno rekli! Hrabro priznanje sinova slavnog glumca: ‘Mi smo prvaci nepotizma‘

Dylan i Paris Brosnan otvoreno su priznali da im očevo prezime otvara sva vrata u industriji zabave.

Dylan i Paris Brosnan, sinovi proslavljenog holivudskog glumca Pierca Brosnana koji je svjetsku popularnost stekao ulogom tajnog agenta 007 u filmskom serijalu o Jamesu Bondu, napokon su dočekali svojih pet minuta slave.

Njihova imena našla su se na godišnjoj listi stotinu najseksi muškaraca na svijetu prema izboru časopisa People, a tim povodom progovorili su o svojim planovima i ciljevima, te otkrili da im slavno očevo prezime otvara sva vrata u industriji zabave.

image

Dylan i Paris Brosnan

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Mi smo prvaci nepotizma, to se može i tako nazvati. Nepotizam je sveprisutan, a mi poznato prezime koristimo kao neku vrstu blagoslova, sretne zvijezde pod kojom smo rođeni", izjavio je Paris Brosnan, koji je karijeru u šoubiznisu započeo kao model, a trenutačno je posvećen svojoj najvećoj strasti - slikarstvu.

image

Paris Brosnan, Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith i Dylan Brosnan na dodjeli Zlatnih globusa 2020.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Karijeru sam započeo kao pripravnik u malom studiju u južnom Londonu, a onda je stigao poziv švicarske galerije koja je poželjela u Miamiju izložiti očeve radove. Naravno da sam iskoristio priliku, pa sam uz njegove radove postavio svoje. Zahvaljujući očevom prezimenu nisam godinama morao čekati priliku“, izjavio je Paris Brosnan.

image

Dylan i Paris Brosnan s ocem su proslavili dostavu novog BMW-a u Malibuu

-/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njegov stariji brat Dylan Brosnan je, pak, glazbenik i model koji surađuje s najvećim modnim kućama poput YSL-a, Ralpha Laurena i drugih.

image

Pierce i Dylan Brosnan

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Pošteno je priznati da otac ne prestaje brinuti o nama i našim karijerama, što nam uvelike olakšava posao. No, on je istodobno i najbolji savjetnik kojeg možemo zamisliti, a njegovi savjeti uz to su za nas - besplatni. Tako da što se nas tiče, bolje jednostavno ne može", zaključuje Paris Brosnan.

Linker
17. travanj 2024 17:07