rastužili fanove

Prekinuo poznati hrvatski glazbeni par: ‘Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča‘

Kako su napisali na svojim profilima na društvenim mrežama, poslovno će i dalje surađivati, ali privatno će uzeti pauzu.

Nakon četiri godine veze, pjevački par Marko Kutlić i Antonela Đinđić odlučili su krenuti svatko svojim putem, a fanove su o svojoj odluci obavijestili putem društvenih mreža.

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da je nismo pronašli. Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu. Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro. Hvala novinarima što će razumjeti da osim ove izjave nikakvih drugih po ovoj temi neće biti. Nela i Marko", stoji u izjavi u njihovim Instagram storyjima.

Sada bivši par upoznao se na snimanju HTV-ovog showa "A strana", a zajednički život započeli su krajem 2019. Marko je prije Antonele bio u braku u kojem je dobio dvojicu sinova - Petra i Pavla.

image

Marko i Antonela nisu bili samo ljubavni par, već i poslovni partneri

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Marko i Antonela nisu bili samo ljubavni par, već i poslovni partneri koji su zajedno snimili pjesmu ‘‘U zagrljaju spašeni‘‘. Iako o svojoj ljubavi nisu htjeli previše govoriti, Marko je ovog ljeta nakon Splitskog festivala otkrio neke detalje o njihovom odnosu.

image

Sada bivši par upoznao se na snimanju HTV-ovog showa "A strana"

CROPIX

"Podržavamo jedno drugog. Jednostavno bih volio da te neke stvari ostanu privatne, da imamo svoj komadić svemira i mislim da nam u tome ide", rekao je svojedobno Marko.

image

Matija Cvek i Nika Turković

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Njihovi prijatelji i suradnici Matija Cvek i Nika Turković također su prekinuli ovog ljeta. Glazbenici nisu željeli javno komentirati prekid, no potvrdila ga je Cvekova menadžerica, rekavši da su se on i Nika razišli u dobrim odnosima te je demantirala glasine da je do prekida došlo zbog treće osobe.

Linker
24. travanj 2024 12:36