INSTAGRAM
zimski odmor

Poznati Hrvati na snijegu: Marijana Batinić skija, a Maja Šuput i Bloom hrane jelene

Iako se dobar dio domaćih celebova ovih dana javlja s plaža i egzotičnih rajeva na zemlji, podosta je i onih koji su zimu poželjeli iskoristiti za prave snježne radosti. Neki su otišli na skijališta po Europi, dok su drugi iskoristili snijeg koji je u siječnju pao u Hrvatskoj i posjetili domaća gorja.

Među onima koji su se zabavili na snijegu u Hrvatskoj je Maja Šuput, koja je sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom otišla na Plitvička jezera. Tamo je dječak prvi put uživao na snijegu, ali i hranio i jelene na ranču "Dolina jelena".

Na snijegu je uživala i Helena Livaković, no nije otkrila kamo je otišla. Ona nije hranila jelene, već konje, a to joj se iskustvo jako svidjelo.

Nakon dodjele nagrada Zlatni Studio, Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem i djecom otišla je na skijanje. Ni ona nije htjela otkriti u koje su skijalište otišli, no podijelila je Instagram Storyje iz kojih je i više nego jasno da se dobro zabavljaju.

Manekenka i poduzetnica Helena Šopar Zadro također je boravila u jednom od stranih skijališta, a oduševio ju je snježni krajolik.

Radijska voditeljica Nina Slišković Goleš je sa suprugom, novinarom i voditeljem Dnevnika Nove TV Dinom Golešom te sinčićem Šimunom prošlog je vikenda uživala u Gorskom Kotaru.

"Nije kraj svijeta ni ako ostanemo zarobljeni ovdje", poručila je.

Linker
26. travanj 2024 14:26