‘Hello guys‘

Poznati apstiniraju od društvenih mreža, Amy Shumer im odgovorila na svoj način

Tvrdi da ne može zamisliti život bez cjelodnevnog praćenja što drugi rade, a zbog svog mentalnog zdravlja odgledat će i sve epizode realityja ‘Love Island‘.

Američka komičarka Amy Schumer ponovno je zapalila društvene mreže. Ovog puta osvrnula se na novi trend, pauziranje poznatih osoba od društvenih mrežaa zbog ugroženog mentalnog zdravlja. Taj potez u posljednje vrijeme povukle su Selena Gomez, Sarah Hyland i Tom Holland, piše portal Hollywood life. Kako je mladi glumac, koji se proslavio naslovnom ulogom u franšizi Spiderman, u nedavnoj objavi zatražio razumijevanje fanova jer odmor od Instagrama i Twittera želi iskoristiti za konsolidaciju narušenog mentalnog zdravlja, tom odlukom nadahnuo je Amy Schumer za snimanje samo njoj svojstvene verzije.

Njezin video o tobožnjoj odluci povezanoj s društvenim mrežama mnoge je nasmijao do suza, prenosi. Objavila ga je nekoliko sati nakon Hollandovog poteza da se na neko vrijeme posveti sebi zbog psihičkog zdravlja. Pojavila se u pidžami, nenašminkana, ozbiljnog izraza lica te najavila: "Hej, ekipa! Odlučila sam zbog vlastitog mentalnog zdravlja biti još više na društvenim mrežama. Smatram da mi gledanje u mobitel od najmanje osam i pol sati dnevno i te kako pomaže. Sada ćete me viđati puno više na društvenim mrežama. Činim to zbog svoje fizičke i mentalne dobrobiti", rekla je.

Dodala je kako će, zbog mentalnog zdravlja, dakako, ne samo povećati prisutnost na društvenim mrežama već predano pratiti reality show "Love Island" (tamo samci traže ljubav i puno seksa pred kamerama u idiličnom resortu), a posvetit će se i svim epizodama američke inačice reality showa "Gospodin savršeni" te "Gospođica savršena".

"Budući da sam u 40-ima, za mene je jako dobro da odgledam baš sve epizode”, izjavila je i izazvala urnebes. Orlando Bloom je komentirao: "Ova iskrenost je tako lijepa i ranjiva. Ovdje sam, dajem podršku prijateljici." Posebnost u priči o novoj zafrkanciji komičarke je komentar Michelle Pfeiffer. Holivudska legenda ne komentira često tuđe objave pa njena tri emotikona ‘nasmijala sam se do suza‘ puno znače. Pohvalila ju je i glumica Chelsea Handler: jedva čeka komičarkin novi video.

.

Linker
24. travanj 2024 08:06