To se ne propušta!

Poznate dame na Fusionu: Sve je iznenadila Grašina obožavateljica!

Bilo je za očekivati da ćemo na drugoj večeri dugonajavljivanog i željno iščekivanog festivala u Parku mladeži vidjeti neka poznata lica...

Dok je prva večer Fusion Music World Festivala, na kojoj su nastupila neka od najpoznatijih imena regionalne glazbene scene kao što su Željko Samardžić, Sara Jo, Saša Matić, grupa Hurricane, Gazda Paja, Voyage & Nucci, prošla bez fotografija poznatih osoba, druga večer Fusiona vrvjela je poznatim osobama.

image

Petar Grašo u publici je imao vjernu obožavateljicu

FUSION FESTIVAL

S obzirom na to da je riječ o posebnom nastupu, na kojem smo u jednoj večeri mogli čuti najbolje od hrvatske glazbe, ne čudi što su na splitski festival, koji se dugo najavljivao i željno iščekivao, tražila karta više.

U publiku, naime, više nije stala ni igla, pa su mnogi koji su mislili kartu kupiti u zadnji tren, ostali razočarani.

Svojim nastupom Splićane i njihove goste drugu su večer Fusion World Music Festivala hitovima razgalili Nina Badrić, koja je otvorila drugu večer festivala, Gibonni, a potom i Petar Grašo.

Uslijedili su nastupi Houra grupe (kako je novo ime grupe dečkiju iz Prljavaca), Dalmatino, Tonči Huljić & Madre Badessa, a festival je završio nastupom uvijek nasmijane i energične Jelene Rozge. A u publici smo mogli vidjeti i neka poznata lica.

image

Anamarija Asanović s prijateljicama

JAKOV PRKIC CROPIX
image

Albina Grčić s prijateljicama

JAKOV PRKIC CROPIX
image

Ana Zaninović

JAKOV PRKIC CROPIX

U moru ljudi, naš je fotograf dobro raspoložene objektivom fotografa "ulovio" Anu Čagalj, Anamariju Asanović, Albinu Grčić, Anu Zaninović, ali i najvjerniju obožavateljicu Petra Graše - mamu Snježanu.

image

Petra Kraljev

JAKOV PRKIC CROPIX
image

Ana Čagalj

JAKOV PRKIC CROPIX
image

Mama Petra Graše

JAKOV PRKIC CROPIX

Među poznatima bili su i bračni par Marko i Iris Livaja, košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović i nogometaš Mirko Hrgović.

image

Iris Livaja s prijateljicama

SAMIR CERIC KOVACEVIC
image

Marko Livaja i Bojan Bogdanović

SAMIR CERIC KOVACEVIC
image

Mirko Hrgović

SAMIR CERIC KOVACEVIC
Linker
25. travanj 2024 16:13