SANJA MIJAC
Prinova kod Domaćice

Poznata food blogerica rodila drugog sina: "Stiglo nam je naše čudo"

Blogerica i poduzetnica, autorica hit-kuharice "Domaćica", otkrila je da je u njihovu obitelj stigla prinova, a podijelila je i ime koje su ona i suprug odabrali.

Blogerica i poduzetnica, autorica hit-kuharice "Domaćica", otkrila je da je u njihovu obitelj stigla prinova, a podijelila je i ime koje su ona i suprug odabrali.

Sanja Mijac, koju mnogi znaju pod imenom njezinog uspješnog bloga i Instagram profila Domaćica, otkrila je da su ona i suprug Vladimir dočekali drugog sina. Par je prinovi odabrao ime Toma koji je na svijet stigao 11. listopada.

"Stiglo nam je naše čudo. Naš Toma, naš smotuljak koji krasi ovaj svijet od prošle srijede", napisala je blogerica i poduzetnica, a prinovi se raduje i njihov šestogodišnji sin Noa.

Obitelj živi u Virovitici gdje su nedavno uredili svoj novi stan u mirnoj ulici, s vlastitim dvorištem.

"Sretni smo što smo blizu svega, a opet uživamo u miru koji toliko volimo. Stan ima skoro 120 četvornih metara, a obožavamo prednji prostor gdje su blagovaonica, kuhinja i dnevni boravak u jednom. Taj otvoreni dio nam je najdraži jer smo u njemu uglavnom svi zajedno. Ako ja nešto kuham, naš šestogodišnji sin Noa crta u blagovaonici ili je s tatom u dnevnom boravku. Uz to još imamo hodnike, ostavu, dvije kupaonice, dvije spavaće sobe i dva balkona. U posljednje vrijeme najdraže nam je navečer sjesti na našu prednju terasu i gledati zvijezde", otkrila nam je Sanja Mijac u kolovozu ove godine, kada je bila trudna s drugim djetetom. U tom periodu je usporila radni tempo jer je željela uživati u ljetnim praznicima prije Noine prve školske godine.

image

U trudnoći je malo usporila ritam

SANJA MIJAC
Linker
26. travanj 2024 18:37