Miley Cyrus

 PROFIMEDIA
kao kuma

Povratak u 80-e: Miley Cyrus je rekreirala jednu od najpoznatijih i najomraženijih frizura

Pjevačica je osvojila nagrade za snimku godine i najbolji pop solo nastup za pjesmu "Flowers", pet puta se presvukla tijekom večeri. No, top tema na društvenim mrežama bila je njezina retro frizura.

Pjevačica je osvojila nagrade za snimku godine i najbolji pop solo nastup za pjesmu "Flowers", pet puta se presvukla tijekom večeri. No, top tema na društvenim mrežama bila je njezina retro frizura.

Miley Cyrus je s ovogodišnje dodjele prestižnih Grammyja kući otišla s dva kipića- nagradom za snimku godine i najbolji pop solo nastup za pjesmu "Flowers". No, osim što je bila jedna od najvećih zvijezda večeri, Miley je postala hit zbog svog drugačijeg i unikatnog stylinga. Na crveni tepih stigla u odvažnoj kombinaciji u prozirnoj zlatnoj haljini modne kuće Maison Margiela koja je bila napravljena od zlatnih ziherica, a cijeli look je upotpunila i štiklama iste mode kuće, odnosno kontroverznim modelom Tabi sandala. Naime, cipele su to koje ili obožavate ili mrzite zbog neobičnog oblika. Miley se još četiri puta presvlačila tijekom večeri.

image
FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP
image
ROBYN BECK AFP

Nakon što je prošetala crvenim tepihom, Miley se u vrlo kratkom vremenu presvukla u crnim kombinezon u kojem je preuzela svoju prvu nagradu. Potom se ponovno presvukla za nastup u Crypto.com areni. Pjevala je u vintage Bob Mackie haljinici s resicama iz kolekcije jesen/zima 2002. Mnogi su zaključili da izgleda poput zvijezde 70-ih odnosno nagađa se kako je svojim outfitom i stylingom željela odati počast legendarnoj Tini Turner.

image

Nastupala je u vintage haljini s resicama

VALERIE MACON AFP
image

Prvi Grammy je preuzela u crnom šljokičastom kombinezonu

VALERIE MACON AFP

Nakon nastupa u backstageu se presvukla u crnu čipkasti korzet s hlačama od istog materijala, dok je svoju drugu nagradu- onu za snimku godine preuzela u izazovnoj šljokičastoj haljini s dubokim prorezom modne kuće Gucci. U svim njezinim presvlačenjima jedna stvar je bila postojana -njezina frizura.

image

Crni korzet i hlače od istog materijala nosila je samo u backstageu

NEILSON BARNARD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Miley u Gucci haljini

VALERIE MACON AFP

"Što se to događa s frizurom Miley Cyrus?", "Je li ovo look iz Dinastije?" "Izgleda poput Barbarelle", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Naime, njezina kosa postala je viralna u samo nekoliko sati. Miley je i inače u svojoj karijeri itekako eksperimentirala s različitim frizurama, pa je tako dugo nosila skroz kratke frizure, mnogima omraženu "fudbalerku", ali i duge klasične frizuru. Ovaj put se odlučila za look koji je podsjećao na 80-e prošlog stoljeća. Uvijena, isfenirana i natapirana kosa mnoge je podsjetila na kosu kakvu je nekad nosila i njezina kuma, legendarna country diva Dolly Parton. Drugi su pak zaključili da izgleda poput Kurta Russella u mladosti, dok su neki 31-godišnju pjevačicu uspoređivali i s bivšom britanskom premijerkom Margaret Thatcher.

image
ROBYN BECK AFP
image
ROBYN BECK AFP
image

Frizuru Miley Cyrus uspoređivali su s onom legendarnog Kurta Russella

WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Linker
27. travanj 2024 13:33