Paris Hilton

 KEVIN OSTAJEWKI/MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Veliko slavlje

Poput pravog zoološkog vrta: Paris Hilton na rođendan sina dovela ponija, kokoši, koze i zečeve

Reality zvijezda i bogata nasljednica pripremila je spektakularan rođendanski party za proslavu prvog rođendana svog sina Phoenixa.

Reality zvijezda i bogata nasljednica pripremila je spektakularan rođendanski party za proslavu prvog rođendana svog sina Phoenixa.

Paris Hilton dala je sve od sebe kako bi prvi rođendan njezina sina Phoenixa prošao nezaboravno. Kako bi obilježila veliki dan u životu svog malenog dječaka, 42-godišnja reality zvijezda priredila mu je tematsku zabavu na koju je dovela gotovo cijeli zoološki vrt. Bilo je tu uistinu svakakvih životinja - od koza, kokoši, gusaka, zečeva pa sve do malenog ponija.

image
KEVIN OSTAJEWKI/MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
image
SCREENSHOT/INSTAGRAM/@PARISHILTON

Osim toga, Paris je u potpunosti transformirala veliko dvorište kuće tako da izgleda kao dno oceana sa zanimljivom dekoracijom u obliku polumjeseca koja je bila ispunjena crvenim, plavim i narančastim balonima, a moglo se naći i nekoliko balona u obliku različitih vrsta riba. Na zabavi malenog Phoenixa čak se puštala glazba iz Disneyeve "Male sirene", dok je terasa bila ukrašena morskom travom.

image
KEVIN OSTAJEWKI/MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Nekoliko dana ranije, 24. siječnja reality zvijezda svome je sinu povodom rođendana posvetila i emotivnu objavu na Instagramu.

"Prije godinu dana u naš je život ušao prekrasan anđeo i donio nam puno ljubavi i sreće. Drago moje dijete, ti si više od ostvarenja sna. Ti činiš moj život potpunim. Svaki dan s tobom je neprocjenjiv dar i beskrajno sam zahvalna što sam tvoja mama. Slavimo tvoj prvi od još mnogih rođendana - za cijeli život pun smijeha, ljubavi i avantura. Sretan ti prvi rođendan", napisala je.

Phoenix je na svijet došao početkom 2023. godine, a najpoznatija hotelska nasljednica i njezin suprug Carter Reum rada su otkrili kako su svoje prvo dijete dobili uz pomoć surogat majke. "Već sada te volimo više nego riječi mogu opisati. Majčinstvo je uvijek bilo moj san, tako sam sretna što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Jako smo uzbuđeni što ćemo zasnovati obitelj, a naša srca su eksplodirala od ljubavi za našeg malog dječaka", napisala je Paris u opisu fotografije na kojoj je njezin tek rođeni sinčić drži na prst.

Osim sina Phoenixa, bračni par ima i kćer London koju su dobili u studenom 2023. godine, također zahvaljujući surogat majci. Paris je već ranije u medijima često naglašavala kako jedva čeka postati majkom, a otvoreno je govorila i o potpomognutoj oplodnji. "Veselim se godini u kojoj ću postati mama. Imamo mnogo jajašaca koja samo čekaju", otkrila je američkim medijima Paris 2022. godine.

Linker
26. travanj 2024 21:35