MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Ženski izlazak

Ponosna mama i prekrasna trudnica: Demi Moore s kćeri Rumer stigla na reviju talijanske kuće

Poznata glumica i njezina kćer stigle su na reviju kuće Versace i uživale u prvom redu: buduća mama ponosno je pokazala trbuščić, a holivudska glumica pomlađen izgled.

Poznata glumica i njezina kćer stigle su na reviju kuće Versace i uživale u prvom redu: buduća mama ponosno je pokazala trbuščić, a holivudska glumica pomlađen izgled.

Prije nego što se rodi njezino prvo unuče, holivudska glumica Demi Moore povela je trudnu kćer Rumer Willis na ženski izlazak: modnu prezentaciju brenda Versace u Los Angelesu. Trudnički trbuščić njezine najstarije, 34-godišnje kćeri uočljiv je i sladak, a buduća mama blista. Izabrala je pripijenu minicu i uz nju komotno krojen sako iste boje. Raspustila je posvijetljenu kosu i prepustila se uživanju u modnom showu koji je s talijanskom modnom kućom zajamčen. Demi pak je izgleda prekrasno u prozirnoj, seksepilnoj bluzi i modno razigranom kompletu s hlačama.

image

Holivudku glumicu pomladila je radosna vijest, a buduća mama blista

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Ona se poigrala s crno-bijelim uzorkom: spojila je asimetrično krojenu suknju s hlačama čiji je kroj u obliku slova "A" zavladao ovom sezonom. Činjenica da će postati baka, pomladila je 60-godišnju zvijezdu filma "Striptiz": oči joj sjaje, a duga tamna kosa, koja joj je već godinama zaštitni znak, raskošno joj je padala niz leđa.

"Jedva čeka postati baka. Pomaže Rumer da pripremiti sve, već traži pogodni vrtić, razmišlja o imenu bebe, kupuje joj knjige o trudnoći i majčinstvu, traži preporuke za vitamine za trudnice. Naravno, dijeli kćeri savjete iz prve ruke, kada je bila trudna s njom i njezinim sestrama Tallulah i Scout ", ispričao je izvor za Us Weekly.

Otac djeteta glumice u usponu i pobjednice 20. sezone američke inačice showa "Ples sa zvijezdama", presretni je američki glazbeni producent Derek Richard Thomas. 28-godišnji muzičar nedavno je raspustio svoju grupu "Vista Kicks" jer želi biti uz Rumer dok ne rodi, umjesto na turneji.

Sve se sjajno poklopilo, osim zdravlja oca buduće mame, holivdskog glumca Brucea Willisa. Njegova bolest, frontotemporalna demencija uznapredovala je i nije sigurno je li uopće svjestan kako će postati djed. Supruga zvijezde filma "Red", Emma Heming, nedavno je opovrgnula glasine kako se Demi (na čiju nazočnost Bruce navodno dobro reagira), seli kod njih. Premda joj nije lako, kaže da joj oko brige za supruga nije potrebna pomoć njegove bivše. Demi Moore shvatila je poruku i posvetila se trudnoj kćeri.

Linker
30. travanj 2024 17:06