SASVIM ISKRENO

Plesačica progovorila o ‘strašnom‘ carskom rezu i pokazala kako joj izgleda ožiljak

Plesačica Sharna May Burgess ​ i Brian Austin Green dobili su svoje prvo zajedničko dijete, sina Zanea, 28. lipnja. Progovorila je o ožiljcima na tijelu nakon poroda.

Sharna May Burgess australska je plesačica koja je najpoznatija po tome što je članica trupe u ABC seriji Dancing with the Stars. Osim toga popularna je i po vezi s glumcem Austinom Greenom, bivšem suprugu Megan Fox.

Na društvenim mrežama ima skoro milijun pratitelja koji vjerno prate svaku njenu objavu, a ovog puta progovorila je o svom iskustvu s porodom prvog djeteta. Na Instagramu je 37-godišnja profesionalna plesačica pokazala ožiljak od carskog reza.

"Nisam očekivala carski rez", napisala je Sharna, koja je dobila sina Zanea s Brianom 49-godišnjim Austinom Greenom.

Također je otkrila da se mali Zane toliko trudio izaći te da je izdržala više od 30 sati trudova, a dva puta joj je pukao vodenjak, samo da bi joj rekli da nije dovoljno otvorena.

"Nisam očekivala carski rez. Nisam imala plan poroda, ali su nam kasnije rekli da je to najsigurnija opcija. Naš mali Zane se jako trudio izaći, ali nakon 30+ sati trudova i vodenjaka koji mi je pukao dva puta, jednostavno se nisam dovoljno otvarala", započela je Sharna.

"U tom trenutku je bilo strašno. Ali Zane je stigao zdrav i sretan i to je zapravo bio prioritet. Ono o čemu nisam imala pojma bio je moj oporavak od ovoga. Ušla sam očekujući vaginalni porod, a izašla s carskim rezom. U potpuno neznanju bojala sam se prvi put nakon toga pogledati svoje tijelo. Rez i oteklina? Pogledala sam i pomislila: ‘Vau, ja sam potpuno neprepoznatljiva i moje tijelo je prošlo kroz neka ozbiljna sranja‘. Ali naravno da je… U meni je nastao život. Zbog tog čuda sve se isplati", nastavila je.

"Ako ste rodili dijete carskim rezom ili vaginalno, postporođajni oporavak nije šala. Žene, mi smo nevjerojatne, sjetite se toga kada prvi put plačete i mokrite ili se ne možete izvući iz kreveta. Bolno je i emotivno, ali je prekrasno i čovječe... Vrijedi svake sekunde kada imaš ovo maleno srce pored sebe", zaključila je Sharna.

Inače, ovo nije prvi put da priča o svom porodu. Početkom mjeseca, objavila je video svojeg tijela tjedan dana nakon poroda na svojim Instagram pričama i progovorila kako su se ona i nova beba prilagođavali.

"Oporavak je spor", poručila je tada.

Podsjetimo, paru je Zane prvo zajedničko dijete. Green je također otac Journey Rivera, 5, Bodhija Ransoma, 8 i Noaha Shannona, 9, s bivšom Megan Fox, kao i 20-godišnjeg Kassiusa s Vanessom Marcil.

Linker
25. travanj 2024 19:15