Četiri žene, četiri stila

Plan za prvi izlazak: Poznate dame otkrile su nam kombinacije u kojima će prošetati gradom

Pjevačica Nika Turković, fotografkinja Mara Bratoš te glumice Elizabeta Brodić i Katarina Baban samo za Gloria IN magazina predstavljaju odjevne kombinacije u kojima će proslaviti kraj kućne izolacije.

Ove smo subote proslavili 15 godina od izlaska prvog broja magazina Gloria IN, velike ženske revije Jutarnjeg lista, a za tu smo vam prigodu otkrili i što će tri poznate dame, prepoznatljive po svom istančanom modnom ukusu, odjenuti za prvu šetnju gradom. Ujedno su nam ispričale i zašto im je Gloria IN omiljeno subotnje štivo.

cof
Privatni album

ELIZABETA BRODIĆ, GLUMICA

Maštam o izlasku u nekom gradu na obali, u svojoj omiljenoj crnoj haljini iz Zare. Za tu prigodu obula bih sandale s debljom potpeticom, podigla kosu u punđu i plesala do zore, rekla nam je zagrebačka glumica Elizabeta Brodić. Nastoji pratiti modne trendove, a čitajući Gloriju IN, kaže, uvijek dobije ideju kako kombinirati odjeću.

Osim toga, uživa i u inspirativnim pričama hrvatskih kreativaca.

- Pratim vas iz subote u subotu. Neka vam je sretan rođendan! - poručuje zvijezda serijala “Drugo ime ljubavi”.

Privatni album

NIKA TURKOVIĆ, PJEVAČICA

U duhu minimalizma, monokromatike i kao strastvena ljubiteljica čizama - koje nosi cijele godine - zagrebačka glazbenica Nika Turković osmislila je modnu kombinaciju koju će odjenuti za prvu kavu u gradu.

- Sve se zapravo “vrti” oko nebeskoplave torbe hrvatskog dizajnerskog dvojca Klisab. Nedavno sam je dobila pa će joj to biti premijerni izlazak, a uz nju glavni dodatak su lani kupljene gležnjače brenda &OtherStories - govori Nika.

Ovogodišnji hit model traperica su joj Agolde iz zagrebačkog Indigo storea, a kombinira ih uz Zarin bijeli bodi te sako iz Arketa. Izbor nakita joj je, kaže, tradicionalan - na ušima su joj omiljeni zlatni ringovi te bakin sat. A dok na njemu odbrojava trenutke do izlaska iz stana, vrijeme provodi i čitajući časopise.

- Volim magazine u kojima znam što ću dobiti - aktualne modne trendove, novosti iz svijeta njege kože i make-upa te dizajna interijera, a Gloria IN obuhvaća sve to i zato mi je već godinama jedno od omiljenih štiva!

Privatni album

MARA BRATOŠ, FOTOGRAFKINJA

Zagrebačka fotografkinja Mara Bratoš s partnerom, glumcem Nikšom Kušeljem, i njihovom dvogodišnjom kćeri Pavlom vrijeme kućne izolacije provodi u rodnom Dubrovniku, kojim će ovih dana prošetati u omiljenom kaftanu grčke dizajnerice Celije Dragouni. Lagan i lepršav idealan je za dnevne i večernje izlaske, koji joj, kaže, silno nedostaju. Kaftan će upotpuniti Castaner špagericama koje se vežu oko gležnja i pastelnoružičastim modelom torbice Hana mini brenda See By Chloe.

Nadahnuće za vlastite odjevne kombinacije često pronalazi i u Gloriji IN, čita je niz godina, a njeno stručno oko posebno vesele atraktivne fotografije.

Također se rado informiram o kozmetičkim novitetima. Gloria IN me uvijek oraspoloži i opusti - kaže Mara Bratoš.

Privatni album

KATARINA BABAN, GLUMICA I DIZAJNERICA

Gloriju IN vidim kao mali slatki vodič kroz ono što je trenutačno IN! Modni časopisi često znaju razvući i teme koje me ne zanimaju, ali u Gloriji IN je sve po mjeri čitateljice koja u kratkom vremenu želi biti upućena u trendove, ističe Katarina Baban, glumica i vlasnica modnog brenda Lilith.

Netom prije nego što je započelo doba kućne izolacije, Katarina je predstavila svoju novu proljetnu kolekciju, a najdraži komad joj je cvjetna ružičasta haljina koju je ovih dana često nosila i po doma.

- Preferiram pastelne nijanse u svim godišnjim dobima, a pogotovo u proljeće. Čim se ukaže prilika, svoju modnu ljubimicu vodim u šetnju - govori Katarina koja je, uz to, naručila i nekoliko proljetnih haljina s Asosa koje jedva čeka odjenuti u javnosti.

Linker
09. travanj 2024 05:32