novo poglavlje

Pjevačica koju su od smrti dijelile minute: ‘Nisam mislila da ću doživjeti 30. godinu‘

Američka pjevačica sad se raduje što će jednog dana imati obitelj, iako je vjerovala da to nikad neće doživjeti.

Američka pjevačica Demi Lovato nalazi se u novom životnom razdoblju te ne skriva koliko je sretna.

"U novom sam poglavlju svog života", nedavno je za časopis SPIN rekla glazbenica, koja je u kolovozu proslavila 30. rođendan.

Po svemu sudeći, osjeća se bolje nego ikad, a u intervjuu za naslovnu priču za SPIN, pjevačica se osvrnula i na borbu s ovisnošću te priznala da je mislila da neće napuniti 30 godina.

"To je nešto što sam mislila da se nikad neće dogoditi! Čak i u fazama trijeznosti, moja je depresija bila toliko jaka da nisam mislila da ću danas biti ovdje s vama. Ali evo me", rekla je pjevačica koja je 2018. hospitalizirana nakon predoziranja. Kasnije je rekla da su joj liječnici rekli da su je od smrti dijelile minute.

Nastavila je: "U novom sam poglavlju svog života i ne znam što me očekuje u tridesetima, ali nadam se da ću jednog dana imati obitelj."

image

Demi je proslavila 30. rođendan

MOSA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MOSA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Osjećam da su ovo vrata koja otvaraju potpuno novo poglavlje mog života", priznala je te dodala: "Više cijenim svoje slobodno vrijeme te radim na svojoj duhovnosti. Putujem i na mjesta na koja želim ići, a na kojima nikad nisam bila. Zatim, zaista želim osnovati obitelj i odgajati djecu. Želim i raditi stvari koje me vesele izvan ove industrije jer je ova industrija sve što poznajem odmalena", dodala je.

Lovato je proslavila rođendan s dečkom Jutesom, koji joj je posvetio emotivnu objavu na instagramu: "Sretan ti trideseti rođendan ljubavi. Ja sam najsretniji šmokljan na svijetu jer te mogu zvati svojom."

"Tako sam ponosan na tebe jer ne samo da si preživjela sve što si prošla, već si na samom vrhu", dodao je pa nastavio: "Samo te želim podržati i nasmijavati se glupim šalama kakve tate smišljaju. Ti si više od tvoje glazbe, više od tvoga glasa, više od lijepog lica. Ti si sve. Volim te!"

Lovato je podijelila njegovu objavu na svom Instagram Storyju i poručila: #Volim te, hvala ti, dušo."

Linker
25. travanj 2024 08:09