Cure detalji

Pete završio na psihoterapiji zbog Kanyeovih prijetnji. Otkriveno kako ih Kim podnosi

Iako je iskusan komičar s ‘debelom‘ kožom, Davidson je proljetos bio na terapiji za žrtve traume zbog terora bivšeg supruga Kim Kardashian

Prijeteće objave Kanyea Westa i njegovo višemjesečno uznemiravanje na društvenim mrežama, natjerale su komičara i glumca Petea Davidsona da potraži stručnu pomoć. Bivša zvijezda showa "Saturday Night Live" sve je samo ne sklon pretjeranim reakcijama, ali nevjerojatna količina negativne energije, uvreda i prijetnji osebujnog glazbenog mogula proljetos su ga otjerale na psihološku terapiju.

Riječ je o posebnom programu za osobe izvrgnute traumi, piše People. Dosad nepoznat detalj otkrio je izvor blizak komičaru na kojeg se nasilni Kanye obrušio i poslije raskida s Kim.

U maniri mafijaškog kuma na Instagramu je objavio lažnu osmrtnicu komičara i osupnuo javnost. Pritom je neovlašteno koristio autorskim pravima zaštićenu "glavu" uglednog New York Timesa čiju je pravnu službu u najmanju ruku iziritirao njegov nečuveni postupak.

image

Kanye West se pita zašto ga svi izbjegavaju

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Pete ne žali što je izlazio s Kim, bila mu je velika podrška tijekom njihove veze. Sada želi krenuti naprijed, usredotočit će se na svoju karijeru", izjavio je izvor za People.

Nije teško pretpostaviti kakva je bila reakcija Kanyeove bivše supruge na njegove prijetnje i uznemiravanja. Iz njoj bliskih krugova stiže izjava da se, navodno, ni mrtva ne bi vratila bivšem.

"Kim je uzrujana. Ne samo da je tužna zbog prekida s Peteom, već ju je dodatno uznemirilo Kanyeovo ponašanje. Kaže da nije u redu da se on na ovakav način ponaša prema onima koje voli i to neće tolerirati", otkrio je izvor portala E!Online.

Reality zvijezda i njezin bivši dečko navodno su kontaktirali Instagram nakon čega je Kanye West uklonio skandaloznu objavu.

Linker
19. travanj 2024 03:33