Puca od ponosa

Petar Grašo o rođenju kćeri: ‘Prijatelj me doveo da bih zagrlio dijete‘

Prošlo je pet dana otkako je postao otac djevojčice Albe, no naš popularni pjevač zbog prenatrpanog rasporeda do sad je uspješno uspio izbjeći medije.

U društvu majke Vjekoslave, pjevačica Hana Huljić u četvrtak je u prijepodnevnim satima, kako je prva izvijestila Gloria.hr, napustila splitsko rodilište. Nakon saznanja da je rodila tjedan dana prije termina i tako iznenadila sve, pa i obitelj, nije bilo čudno što nitko od njih nije bio s njom na porodu. Pogotovo zato što je njezina i djevojčica Petra Graše, rođena carskim rezom. Međutim, kad ni u četvrtak splitski pjevač nije došao u bolnicu da odvede svoju suprugu i novorođenče kući, svi su se zapitali gdje je Grašo, koji je zbog prenatrpanog rasporeda svih ovih pet turbulentnih dana uspješno izbjegavao novinare.

image

Hana je prilikom izlaska iz rodilišta nosila Arileo cvijetnu haljinu

JAKOV PRKIC/CROPIX

No, Petar Grašo potajno je ipak proveo neko vrijeme sa suprugom i bebom, bez obzira na ranije dogovorenu obvezu. Naime, nastupao je u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa, a večer prije je pak bio na Visu, gdje je zapjevao u Komiži na međunarodnom nadmetanju u ribolovu na velike trofeje "Big game Komiža 2022".

image

Petar Grašo na dan izlaska Hane i Albe iz rodilišta imao je ranije dogovoreni nastup u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Kako donosi IN magazin, ponosni je otac uspio vidjeti najvažnije žene u svom životu i upoznati se sa svojom malenom princezom Albom.

"Dobro veče, Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da vam kažem, klape se ne propuštaju osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže: ‘Možeš ne doći i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti‘. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću", rekao je pjevač na dubrovačkom nastupu.

image

Na izlasku iz rodilišta Hanu i Albu dočekala je Vjekoslava Huljić

JAKOV PRKIC CROPIX

Grašo je potom opisao i kako je izgledalo njegovo putovanje do grada na jugu nakon što je vidio Hanu i Albu.

"Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam privatnim taksijem u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bih zagrlio dijete", rekao je uzbuđeno.

Podsjetimo, Hana i Petar dobili su kćer Albu prošle nedjelje. Djevojčica je rođena u 18 sati carskim rezom pet dana prije termina u splitskoj bolnici. Tog je dana Petar bio u Zagrebu. Ime djevojčice potječe od latinske riječi albus, čije je značenje "bijela" ili "svijetlo".

Linker
27. ožujak 2024 03:22