SCHMITT/BABIRAD / Sipa Press / Profimedia
Reality pionirka

Paris Hilton zna zašto: 'Emisija o Kardashianima jednostavno je morala završiti, bilo je vrijeme'

Prijateljica iz djetinjstva i prva šefica najslavnije Kardashianke ima svoje mišljenje o tome zašto je dobro da se reality saga prestane emitirati, a iako nije razgovarala s članovima obitelji, vjeruje da su donijeli ispravnu odluku.

Originalna reality zvijezda iz visokog društva Paris Hilton (39) objasnila je što misli zašto "Keeping Up with the Kardashians" mora doći svome kraju - bogata nasljednica tvrdi da poznata obitelj treba malo odmora od centra pozornosti u kojem se nalaze.

Njezina prijateljica i bivša zaposlenica Kim Kardashian West (39) šokirala je svjetsku javnost s objavom da će u 2021. biti prikazane posljednje epizode ove reality sage.

'Nakon 20 sezona, mislim da su spremni samo živjeti svoje živote'.

Nakon 20 sezona "originalna bogatašica" Paris potpuno razumije zašto je obitelj Kardashian-Jenner odlučila prekinuti sa snimanjem, iako još uvijek nije razgovarala ni s kime iz obitelji.

After a playful celebration in the Hippodrom on the Wiesn, Paris Hilton with her best friend Kim Kardashian leaves the firm tent and become from many fans. The both are fetched at a black lobster Strech saloon.
Just four days is the October party as, there is already the first sensation: Only few hours after her visit in the Italian Treviso, the cultivation area the noble PROSECCO RICH grape, hotel heiress Paris Hilton (25) will glide in in Munich and enchant the Bavarian land capital together with PROSECCO RICH. If the visit of the biggest public festival of the world, the Wiesn also belongs to it of course where it will provide for mighty whirl. For her glittering appearance the jet set queen let herself make specially a spekatakulaeres dirndl. As an ambassadress of the good taste Paris Hilton has made a mistake passionately to the new Lifestyle-Accessoire of the generation joy of living and for months celebrates together with PROSECCO RICH a mega party after the others. Munich 25.09.2006.,Image: 19141102, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Starlay/face to face / Face to Face / Profimedia
Starlay/face to face / Face to Face / Profimedia
Paris i Kim na Oktoberfestu 2006. u jednoj od mnogobrojnih zajedničkih avantura tijekom snimanja 'The Simple Life'

Svojedobno je nasljednica hotelijerskog carstva pokrenula iznimno popularan reality show "The Simple Life", koji je emitiran od 2003. do 2007. godine pa i sama ima iskustva s vremenom koje ljudima treba da se oporave od takvih emisija.

Fokus na biznis

"Što se tiče 'The Simple Lifea', jednostavno me je prošlo. Htjela sam se fokusirati na svoj posao", rekla je Hilton i nastavila. "Oni imaju velika poslovna carstva, sigurna sam da se žele posvetiti tome, kao i provoditi vrijeme s obiteljima. A nakon 20 sezona, mislim da su spremni samo živjeti svoje živote, a ne biti pred kamerom svake sekunde", vjeruje Paris.

Paris i Kim bile su prijateljice od djetinjstva, a Kardashianka je prva pojavljivanja u medijima dobila zahvaljujući druženju s Hilton na najluksuznijim mjestima.

Kim je u jednoj epizodi svog realitija uzviknula kako joj je Paris 'doslovno dala karijeru'.

Paris ju je i stavila na mapu profesionalnih poslova u modi tako što joj je dala posao stilistice i organizatorice ormara.

31st of December 2006. Sydney, Australia.
Paris Hilton is spotted with her friend Kim Kardashian shopping on Oxford street in Paddington. She really fueled her need to shop while being in Australia as she keeps filling the car trunk/boot with many Australian designer labels.,Image: 19839376, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Big Australia / Profimedia
- / Big Australia / Profimedia
Paris je zaposlila Kim kao stilisticu i organizatoricu ormara

Prva emitirana epizoda Kardashianovih u eteru se pojavila samo dva mjeseca nakon posljednje emitirane epizode showa "The Simple Life". Glavne protagonistice Paris i Kim od najboljih prijateljica došle su do toga da su se ponašale kao da se ne poznaju. Svijet je pretpostavio da se tu dogodila neka ljuta svađa. No, reality kraljice to su demantirale u više navrata, pogotovo u posljednje vrijeme.

Kim joj je zahvalna

Bogata nasljednica Paris nedavno je tvrdila da joj je Kim zahvalila što joj je dala platformu na kojoj je mogla formirati karijere u svijetu realityja za sebe i svoju obitelj.

26-12-2018

The Kardashian - Jenner Christmas Party 

Pictured: Kim Kardashian Paris Hilton,Image: 404242726, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Paris je gostovala na božićnoj zabavi Kardashian - Jenner 2018.

Kada je Kim Kardashian West na društvenim mrežama objavila da emitiranje showa završava početkom 2021. godine. ostavila je obožavatelje diljem svijeta u nevjerici.

"Teška srca vas obavještavamo da smo kao obitelj donijeli odluku da se oprostimo od showa 'Keeping Up with the Kardashians'. Iznimno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali tijekom niza godina, tijekom dobrih i teških vremena, sreće i suza, mnogih veza i djece. Zauvijek ćemo cijeniti i nositi divne uspomene i ljude koje smo srele usput", napisala je Kim u ime svoje obitelji u objavi na Instagramu.

Pročitajte :

Definitivno je kraj! Kim Kardashian West objavila obiteljsku odluku koja je slomila brojna srca

Paris Hilton otkrila horor iz djetinjstva: 'Vrištali su mi u lice, davili me i neprekidno me mučili'

Paris Hilton tvrdi da inače ne vježba: Nasljednica objavila video u kojem pokazuje kako održava liniju

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Trendove savladava bez problema! Urnebesna Paris Hilton nova je kraljica TikToka

Linker
18. travanj 2024 11:32