ISPRIČAO SE

Paris Hilton odgovorila influenceru koji joj je ukrao naočale i molio da ga ne šalje u zatvor

Influencer Gregory Brown s kanala AsapSCIENCE prisjetio se priče kako je nasljednici "oteo" par dizajnerskih sunčanih naočala tijekom noćnog tulumarenja.

Paris Hilton, američka nasljednica koja se bavi glazbom, manekenstvom, modom i glumom, pokazala je i da ima smisla za humor. Na svom TikToku objavila je urnebesni video u kojem je podijelila priznanje influencera Gregory Browna, koji je pak u rep stilu otpjevao da ju je prije petnaestak godina opljačkao ispred jednog kluba u Torontu.

Iz njezinog automobila koji je kratko ostao bez nadzora, s prijateljicom je ukrao je sunčane naočale marke Christian Dior koje su od onda predmet obožavanja njegovih gej prijatelja pa su osnovali su i Sestrinstvo putujućih naočala Paris Hilton.

@parishilton #duet with @asapscience LOL! 😹 Can you please do a reveal of the sisterhood of the traveling Paris Hilton sunglasses? 🤣💀🕶 #ThatsNotHot #ButThatsHilarious #ButAlsoPlsDontRobMe ♬ original sound - AsapSCIENCE

"Imamo tvoje Christian Dior sunčane naočale, dijelimo ih u Sestrinstvu putujućih sunčanih naočala Paris Hilton i obožavamo ih. Da, opljačkao sam Paris Hilton. Nadam se da je to u redu i molim te nemoj me strpati u zatvor. Ti si bogata", otpjevao je u šali.

Kroz pjesmu joj se ispričao, molio je za oprosti, poručio joj da su naočale još uvijek kao nove te da joj ih želi vratiti uz pitanje: "Jesu li još uvijek u modi?"

Ona mu je plešući na ritam pjesme "Super Freaky Girl" od Niki Minaj uz koju je influencer repao, odgovorila,

"O moj Bože, sjećam se tih sunčanih naočala. Izgledaju super na tebi, opraštam ti i možeš ih zadržati! Neću uništiti tvoju tradiciju Sestrinstva putujuće sunčane naočale Paris Hilton. PS: NIKADA nisu izašle iz mode #Sliving", odgovorila mu je.

Linker
23. travanj 2024 21:35