pogled unatrag

Otkriveno zašto je obrisala sve s Instagrama: J.Lo ima veliku novost

Prije nekoliko dana obrisala je baš sve sa svog profila na Instagramu i zabrinula svoju milijunsku sljedbu.

Prije nekoliko dana Jennifer Lopez, odnosno službeno Jennifer Affleck, bez ikakvog objašnjenja obrisala je svoj Instagram profil i ostavila samo crninu. Sada se vratila s novim fotografijama, stare objave nije vratila, a radilo se o marketinškom triku za njezin novi album ‘‘This is me… now‘‘, svojevrsnoj posveti albumu ‘‘This is me… Then‘ ‘kojeg je izdala 2002. usred prve ljubavne veze s Benom Affleckom.

Na starom albumu posvetila mu je pjesmu "Dear Ben", a na novom stiže pjesma pod nazivom "Dear Ben pt. Il."

U prvoj od dvije objave koje od prije par dana stoje na njezinom Instagramu gdje je prati 226 milijuna ljudi, uz naslov albuma i popis pjesama, stavila je fotografije iz 2002. kada je dobila nadimak J. Lo, koje se pretapaju s njezinim današnjim fotografijama. Svojevrsna je to poruka da nastavlja tamo gdje je stala prije dvadeset godina kada je započeta njezina romansa s Benom Affleckom koja se ubrzo raspala zbog prevelikog medijskog pritiska.

Na albumu će se naći i pjesma "Midnight Trip to Vegas", koja se odnosi na njihovo vjenčanje u Las Vegasu prošlog kolovoza.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck prije dva dana nakon predstave "The Music Man" na Broadwayu

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Druga objava slavne glumice i pjevačice je spot jedne od pjesama s novog albuma koji je montirala od privatnih fotografija i kratkih videa. Tako je najavila svoj deveti studijski album koji treba izaći oko Nove godine, prvi nakon osam godina stanke.

"Ovaj album je filozofija, refleksija, duh vremena i trenutka. Radi se o nadi, vjeri i pravoj ljubavi koja nikada ne umire", kazala je ovih dana Jennifer za Deadline.

Linker
18. travanj 2024 22:09