bili su u braku 13 godina

Otkriveno što o Affleckovom vjenčanju s J.Lo misli njegova bivša žena Jennifer Garner

Izvori su otkrili i kako se njihova djeca osjećaju zbog iznenadnog vjenčanja. Ben ima troje djece iz prošlog braka, a Jennifer dvoje.

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su se vjenčali, a ako je sudeći medijskim napisima, njihovi bivši partneri potpuno ih podržavaju.

Tako je izvor upućen u situaciju za Entertainment Tonight otkrio kako se Jennifer Garner, koja je bila udana za Afflecka od 2005. do 2018. godine, te Marc Anthony, koji je bio oženjen Jennifer Lopez od 2004. do 2014. godine, nose s brakom svojih bivših supružnika.

"Marc Anthony i Jen Lopez te Ben i Jen Garner još uvijek se uvijek prilično dobro slažu te imaju posebna mjesta u srcima jedno drugog. Nema zle krvi tu, a zajednički cilj je proći kroz sve bez drame i biti najbolji mogući roditelji djeci koju dijele", tvrdi izvor.

Affleck i Garner imaju troje djece, 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg Samuela. Lopez pak s Anthonyjem ima 14-godišnje blizance Emme i Maxa. Izvori tvrde i da se djeca Benna Afflecka i J.Lo počinju zbližavati.

"Sva njihova djeca počinju se više doživljavati kao obitelj nakon vjenčanja i jako su uzbuđeni zbog budućnosti. Jako se dobro slažu", tvrdi izvor.

Page Six je ranije izvijestio da je Garner znala da se njen bivši muž planira ponovno oženiti u Las Vegasu.

"Ben je rekao Jen Garner za vjenčanje, ali koliko znam to je bilo u petak. Cijelo vjenčanje nije planirano puno unaprijed, bila je to spontana odluka", rekao je izvor.

Njegova kći Violet nije željela biti na vjenčanju jer je, kako kaže izvor, "jako lojalna svojoj majci".

U ožujku je Entertainment Tonight objavio da Garner podržava Affleckovu vezu s J.Lo.

Linker
19. travanj 2024 00:58