Presretna

Oskarovka čeka blizance u 49. godini: ‘Dugo sam to željela. Ovo je čudo!‘

Slavna glumica sa suprugom čeka blizance. Isprva je krila trudnoću, no sada u drugom tromjesečju želi svoje sretne vijesti podijeliti sa svijetom.

Nakon što je to dugo željela Hilary Swank je trudna - i čeka blizance. Oskarovka je ovog ljeta napunila 48 godina, a u tom periodu je i zatrudnjela, budući da je sada ušla u drugo tromjesečje. Sretnu vijest glumica je objavila u emisiji Good Morning America, kazavši da ona i suprug Philip Schneider čekaju blizance.

"To je nešto što sam željela dugo vremena i moj idući pothvat je to da ću biti mama. I to ne samo jednoj, nego dvije bebe. Ne mogu vjerovati", kazala je Hilary Swank.

Bilo je to zaista ljeto promjena, jer je u kolovozu filmska zvijezda započela i sa snimanjem svog novog projekta, humoristične serije "Alaska Daily", a u početku je krila trudnoću od kolega. Sada, kad konačno može i želi reći, nije mogla suspregnuti sreću oko tih vijesti. "Tako je lijepo što mogu pričati o tome i podijeliti to", kazala je. Ubrzo je gostovala u još jednoj jutarnjoj emisiji, Live with Kelly and Ryan, gdje je otkrila više detalja o trudnoći.

"Osjećam se odlično sada, čak i s vremenom - znate, ja sam naviknula na Pacifičku vremensku zonu, tako da sam malo na pola koplja s tim. Ali osjećam se dobro sada", kazala je voditeljima s kojima je razgovara na drugoj strani kontinenta u New Yorku.

image

Hilary Swank obznanila je da čeka blizance

RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Otkrila je kako ekipa sa serije "Alaska Daily" nije znala da je trudna, sve do protekle srijede kad im je to obznanila. Naime tad je ušla u drugo tromjesečje.

"No odjeća mi više nije pristajala tako da sam morala, neki dan raskopčala sam traperice. I stavila sam jaknu, što nije bilo u scenariju i već snimljenim scenama. Došli su do mene i rekli mi da to nije u kontinuitetu. Ja sam rekla ‘Oh, ali mislim da će ići‘, ali rekli su da neće. Ja sam na to rekla da ću se potruditi da ide. Zatim su mi rekli: ‘Ako si izvršna producentica, možeš to napraviti, ali ovo je čudno", prepričala je glumica scenu sa seta.

Swank je otkrila i da u njenoj i suprugovoj obitelji ima blizanaca te je uzbuđena zbog nove faze. "To je takav blagoslov. Totalno čudo. Nevjerojatno", uzbuđena je glumica.

Glumica i poduzetnik vjenčali su se u kolovozu 2018., gotovo dvije godine nakon što su prvi puta viđeni zajedno.

Linker
25. travanj 2024 10:17