Teške optužbe

Oglasila se kći Jackieja Chana nakon viralnog videa: ‘Na snimci nisam ja. Otac me se odrekao‘

Snimka dirljivog trenutka između Jackieja Chana i njegove kćerke postala je viralna ovaj tjedan, ali njegova kći Etta Ng Chok Lam sada tvrdi da je se slavni otac odrekao.

Kći Jackieja Chana tvrdi da je snimka simpatičnog obiteljskog trenutka, koja je ranije ovog tjedna postala viralna, zapravo lažna. Etta Ng Chok Lam tvrdi da joj je otac homofob i da se odrekao nje i njezine supruge.

Ranije ovog tjedna obožavatelji su pohvalili 69-godišnjeg Chana kada su vidjeli video dirljivog trenutka između njega i kćeri kako zajedno gledaju njegove poznate vratolomije. Iako su mnogi bili dirnuti videom, otkriveno je da u njemu nije njegova kći. Umjesto toga, riječ je o isječku iz njegovog novog filma "Ride On".

U filmu Chan glumi kaskadera i njegov lik zapravo gleda Chanove vratolomije s glumicom. Njegova kći iz stvarnog života sada je progovorila o njihovom narušenom odnosu.

Etta Ng Chok Lam tvrdi da je njezin otac zapravo homofob. Osim što nisu u kontaktu, Etta tvrdi da je zbog njegovih stavova o njezinoj seksualnosti ostala bez krova nad glavom. Kada je se otac odrekao, kaže da su ona i njezina supruga jedva preživjele i nisu imali od koga potražiti pomoć. PinkNews je također objavio da je Etta u prošlosti više puta pokušala samoubojstvo.

Nakon što je Etta otvoreno priznala da je lezbijka, PinkNews je pitao Chana što misli o njezinoj seksualnosti na što je glumac odgovorio: "Ako se njoj to sviđa, to je u redu",

Inače, Chan se nije osvrnuo na homofobne optužbe. Etta je godinama javno govorila o njihovom odnosu, ali mnogi obožavatelji na internetu tek sada doznaju za nju kao rezultat nedavnog viralnog trenutka.

image
PROFIMEDIA

Ettini roditelji su Chan i Elaine Ng Yi-Lei, glumica i bivša Miss Azije. The Sun je izvijestio da Elaine ima vlastitu problematičnu povijest. Priznala je da nije bila najbrižnija majke i da je "pogriješila" jer Etti nije dala "osjećaj sigurnosti". Također je rekla za strane medije: “Smatram da ako nemaju novca, trebaju otići pronaći posao. Ne bi trebali snimiti video u kojem govore drugima da su švorc i tko je Ettin otac. Ljudi diljem svijeta marljivo rade i ne oslanjaju se na tuđu slavu da bi došli do novca."

Linker
14. travanj 2024 19:50