Kim Kardashian

 INSTAGRAM
Nešto nije u redu

Očajna i posramljena: Kim Kardashian je zabrinuta zbog nedoličnog ponašanja Kanyea u Italiji

Nakon njegovih izlazaka po Italiji, poduzetnica i TV zvijezda vjeruje da nešto s njezinim bivšim suprugom nije u redu i ne zna kako sve to objasniti djeci.

Nakon njegovih izlazaka po Italiji, poduzetnica i TV zvijezda vjeruje da nešto s njezinim bivšim suprugom nije u redu i ne zna kako sve to objasniti djeci.

Posljednjih tjedana svijet obilaze fotografije Kanyea Westa i njegove nove supruge, Biance Censori, dok u neuobičajenim odjevnim kombinacijama odmaraju u Italiji. I dok se lokalno stanovništvo zgraža i traži njihovo uhićenje zbog nedoličnog izlaganja, Kim Kardashian o svemu je mudro šutjela. No sad nakon što gotovo svakodnevno njihove fotografije pune medijske stupce i društvene mreže kap je, čini se, i kod nje prelila čašu.

Prema riječima osobe iz bliskog kruga reality zvijezde Kim je duboko zabrinuta za Westa. "Kim je silno zabrinuta zbog novih fotografija koje su izašle s Biancom, brine ju kako će to objasniti djeci" rekao je izvor za The Sun. "Posramljena je i zabrinuta - bos luta naokolo sa šampanjcem u ruci, nešto očito nije u redu" dodao je pa nastavio: "To je sve teško za nju jer čim pomisli da može nastaviti dalje, nešto poput ovog se dogodi i vrati ju natrag." Osim zabrinjavajućeg ponašanja bivšeg supruga, prema riječima neimenovanog izvora, problem leži i u Bianci te njezinim odjevnim kombinacijama: "Svaki put kad Kanye i Bianca izađu u ovako ‘skoro pa goli‘ odjevnim kombinacijama svijet se prisjeti da je i Kim tijekom njihova braka nosila pripijene odjevne kombinacije u boji kože."

image

Kanye West i Bianca

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par koji se razveo prije dvije godine zajedno ima četvero djece, kćeri North i Chicago te sinove Sainta i Psalama kojima će Kardashianka teško moći objasniti zašto se njihov tata tako ponaša, osobito u situaciji kad bi i sama sve to voljela ostaviti iza sebe i nastaviti sa svojim životom. Iako su i djeca vjerojatno već navikla na ekscentrične poteze oca, teško da će im biti jasne posljednje fotografije iz Venecije. Naime reper i njegova supruga uhvaćeni su u vožnji brodom u pomalo eksplicitnoj situaciji, a fotografije njega s golom stražnjicom i nje koja proviruje ispred njega razlog su zbog kojeg lokalno stanovništvo zahtijeva intervenciju vlasti. Međutim, čini se da par pretjerano ne mari za komentare, kamere koje su u njih uprte te fotografije i snimke koje dolaze i do njihovih obitelji te za štetu koje će im njihovo ponašanje na kraju napraviti.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 20:40