Sportski duh

Obitelj Peco liječi dušu trčanjem: Marko i Irena teške dane provode u sportskim aktivnostima

U drugoj objavi, otkako je njen suprug obznanio da se rastaju, Irena Pecotić pokazala je kako provodi dane.

Ni kriva ni dužna Irena Pecotić, magistra farmacije iz Splita, našla se u središtu skandala i s ogromnim zanimanjem javnosti. Nakon što je njen suprug Marko Pecotić Peco objavio da se rastaju i da voli drugu ženu, brojni poznati i nepoznati počeli su komentirati njen privatni život. Uskoro se saznalo i da je ta druga žena, suradnica (i dobra prijateljica obitelji) koja je pjevala s Pecotićem, Silvia Dvornik. Zbog pritiska javnosti Peco i Silvia obrisali su Instagram profile. No Irena ga nije obrisala, a ono što objavljuje odmjereno je i znakovito.

image

Irena i Marko Pecotić

TOM DUBRAVEC CROPIX

U novom storiju, drugom nakon što je cijela drama javno eskalirala, gospođa Irena objavila je selfie nakon trčanja. "Počela je liga. Kad trčiš bole te jedino noge, sve drugo liječiš. 1/5", poručila je Irena uz nasmijani selfie i znak ‘V‘ koji je formirala prstima. U pozadini je stavila Gibonnijevu pjesmu "Vrime je da se pomirim sa svime", ovu objavu na Instagram je stavila u petak predvečer.

Uz takve stihove i dobro znojenje na trčanju te ogromnu podršku javnosti Irena Pecotić vjerojatno je pronašla odličnu kombinaciju da što lakše prebrodi ovo intenzivno razdoblje.

I on trči

image

Marko Pecotić Peco posljednjih godina poradio je na svojoj figuri

DUJE KLARIć/CROPIX

No nije jedino Irena ta koja trči ovih dana, kako javlja regionalni portal DalmacijaDanas, Omiški polumaraton trčao rekordan broj sudionika, među njima i popularni pjevač Marko Pecotić Peco.

Kako javljaju u subotu je s početkom u 10 sati održan polumaraton u Omišu. rekordno velik broj sudionika trčao je rutom uz kanjon rijeke Cetine. Polumaraton je istrčao i popularni Marko Pecotić Peco, u cilj je ušao 90. s vremenom 2:06:40; s njim se utrkivalo još oko 130 trkača.

Linker
22. travanj 2024 13:22