Jedna za drugom

Nova ljubav na pomolu? Kanye West viđen u društvu poznate manekenke

Repera, koji se friško rastao od reality zvijezde Kim Kardashian, posebno privlače manekenke, a šuškanja da se spetljao sa slavnim modelom sve su jača.

Kontroverzni reper Kanye West navodno je u vezi s poznatom manekenkom Candice Swanepoel, piše Page Six. Swanepoel je zaštitno lice sunčanih naočala Yeezy GAP, a par se zajedno zabavljao na Tjednu mode u New Yorku.

Dva dana kasnije, manekenka je na Instagramu podijelila fotografiju sebe i repera, a nakon što je West objavio sliku na svojim društvenim mrežama, pratitelji koji su ga pratili brzo su se zapitali postoji li nešto više između njih. Neki misle da je riječ samo o marketinškom triku, dok drugi tvrde da se dobro zabavljaju.

image

Kanye i Candice na New York Fashion Weeku.

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Swanepoel je ranije radila s reperovom bivšom suprugom Kim Kardashian u kampanji brenda SKIMS uz bok kolegicama Heidi Klum, Alessandri Ambrosio i Tyri Banks.

Nakon razvoda od Kim, Kanye pokušava naći novu ljubav, ali mu baš i ne ide. Početkom godine bio je u vezi s glumicom Julijom Fox, no ta romansa trajala je jedva dva mjeseca. Julia je jednom prilikom otkrila zašto su prekinuli: "Dala sam sve od sebe da to uspije. Već sam imala ispunjen život. Kako da uklopim ovu stvarno veliku osobnost u već ispunjen život? Jednostavno nije bilo održivo. Izgubila sam oko šest kilograma u tom razdoblju", kazala je glumica.

image

Candice Swanepoel

DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na pitanje je li njihov odnos bio ekskluzivan, rekla je da ne, ali da su postojali elementi koji su bili stvarni. "Mislim da riječi poput ‘dečko‘ i ‘cura‘ nikada nisu izašle iz mojih usta. Definitivno sam se osjećala kao njegova djevojka, ali isto tako kao da sam dobila ulogu njegove djevojke, a on je birao mene. On je orkestrator svega toga. Stvarno sam se osjećala kao u filmu", rekla je Fox.

image

Kanye West i Julia Fox.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim nje, Kanye je kratko bio i u vezi s manekenkama Irinom Shayk i Chaney Jones, no ni te romanse nisu bile dugog vijeka. Reper se u nekoliko navrata pokušao vratiti Kim, no ona za pomirbu ne želi ni čuti. Kim je zahtjev za razvod od Westa podnijela u veljači 2021. nakon gotovo sedam godina braka.

Linker
15. travanj 2024 21:35