NETFLIXOV PROJEKT

Nova komedija Adama Sandlera pravi je obiteljski pothvat: U filmu glume i kćeri i žena

Komičar i glumac, ujedno je i producent filma "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" pa su se u Netflixovom projektu našle uloge za njegove obje kćeri i suprugu.

Sve su glasniji prigovori američkog glumačkog ceha zbog sve učestalijih slučajeva nepotizma u zabavljačkoj industriji. Najnoviji primjer je komedija Adama Sandlera "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" jer je doslovce postala obiteljski filmski pothvat.

Dosad je komičar, scenarist i producent u svoje projekte uključivao suprugu Jackie Sandler, kojoj bi se, zacijelo zbog njegovog utjecaja, dodijelile manje uloge. Tada se malo tko bunio jer su i drugi, na redovnoj audiciji, imali priliku natjecati se za angažman. No zvijezda nastavka kriminalističke komedije "Mystery movie" ovaj put je mnoge iživcirala, ponajviše glumce koji nemaju sreću s poznatim prezimenom. Njegove kćeri, 17-godišnja Sadie i 15-godišnja Sunny dobile su glavne uloge u tatinom novom filmu. Činjenica da je producent tog projekta po svoj prilici je pomogla redatelju Sammiju Cohenu odlučiti da se curkama pruži prilika. Radnja filma, čija će premijera biti 25. kolovoza, prati dvije prijateljice kojima se svidi isti dečko i zavadi ih, što utječe na njihove otprije skovane planove obiteljske proslave bat micve, piše Popsugar. Adam Sandler u Netflixovom projektu tumači ulogu oca likova svojih stvarnih kćeri, no Jackie Sandler (majci djevojčica u stvarnom životu), ovaj put je pripala uloga majke "protivničke" obitelji koja urnebesnim smicalicama pokušava omesti bat micvu.

image

Jackie i Adam Sandler sa kćerima Sunny i Sadie

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Redatelj, pak, kaže da se glumačka ekipa gotovo odmah okupila - kao obitelj. "Imali smo dovoljno vremena prije snimanja uvježbati scene s djecom. Velik dio tih proba otpao je na druženje, pričanje šala, izradu TikTok videa. To pomaže da se povežete sa svima i da djeca stvore autentične odnose", rekao je Cohen. S njim se, dakako, složio glavni glumac i zvijezda projekta. puta na filmu.

Linker
20. travanj 2024 06:10