ljubav cvate

Nogometaš i glazbenica znaju se od malih nogu: Prepoznajete li ovaj poznati domaći par?

Zajedno su od tinejdžerskih dana, no sudeći po fotografiji koju je pjevačica objavila na TikToku, družili su se još kao trogodišnjaci.

Splitska pjevačica Albina Grčić i nogometaš Ivan Čalušić godinama uživaju u svojoj ljubavi. Zajedno su od tinejdžerskih dana, no sudeći po fotografiji koju je pjevačica objavila na TikToku, družili su se još kao trogodišnjaci.

"Pobijedili smo u ovom izazovu", našalila se na račun činjenice da su jedan od rijetkih parova koji se poznaju gotovo cijeli život.

Kako nam je ovog ljeta povjerila 23-godišnjakinja, putovanja su velika strast i nje i mladog Hajdukovca s kojim je Albina u vezi tri godine, a prema mišljenju mnogih njih su dvoje jedan od najatraktivnijih parova iz glazbeno-sportskog svijeta.

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji ‘dejt", našalila se Albina.

Zaljubljena pjevačica, koja je ove godine bila jedna natjecateljica u showu Nove TV ‘Ples sa zvijezdama", otkrila nam je i kakav je plesač njezin dečko.

"Ivan je prirodno talentiran i ima ritma, ima svoj plesni stil. Rekla bih da je više onako freestyle", rekla je šaljivo.

Linker
20. travanj 2024 06:09