Getty Images
Snažna ljubav

Njoj zavide mnoge žene na svijetu, a sad je otkrila i zašto: 'Ne želim biti nigdje drugdje nego kod kuće'

Glumački par upoznao se 2012. na snimanju zajedničkog filma, o svojoj vezi jako malo govore u javnosti, a kada nešto i kažu time dokažu da je njihova ljubav snažnija od ičega.

Ona je žena s kojom bi se mnoge mijenjale, i zbog toga što u svijetu postoji velik broj obožavateljica njenog supruga, ali i zbog toga što mnogi priželjkuju tako romantičnu vezu punu ljubavi. Još jedan dokaz da glumica Eva Mendes i njen suprug Ryan Gosling žive u braku prepunom ljubavi, dala je sama glumica. Jasno i glasno izrekla je, odnosno napisala, da najviše od svega voli provoditi vrijeme kraj svog muškarca.

Glumica je podijelila predivnu uspomenu iz mlađih dana, na slici Eva trči po plaži, uz crno-bijelu fotografiju napisala je: "Otišla sam trčati na plažu ovog jutra". Zatim je brzo dodala - "Ne, nisam!"

"Ova je slika snimljena prije više od 15 godina. Ove godine nisam ni vidjela plažu. Nisam ni trčala ove godine", našalila se Mendes.

'Dobro mi je'

Kako to već biva na društvenim mrežama, brzo se javio jedan pratitelj sa svojim komentarom i savjetom što i kako bi glumica trebala napraviti. "Moraš reći Ryanu da te izvede van češće", poručio je komentator.

No, ne viđa se često da tako poznate osobe odgovaraju na opaske nepoznatih ljudi, ali Eva je ovog puta bila brza. "Ne hvala, dobro mi je. Radije sam kod kuće sa svojim muškarcem, nego bilo gdje drugdje na svijetu", ponosno je zaključila glumica.

View this post on Instagram

TBT

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Mendes i Gosling upoznali su se 2012. kada su snimali film "Grijesi očeva". Par je iznimno složan u tome da svoju vezu i detalje drže daleko od očiju javnosti, imaju dvije kćeri Esmeraldu Amandu (6) i Amandu Lee (4).

Drugi obožavatelji nisu glumici dijelili savjete kako bi njen brak trebao izgledati, nego su izražavali oduševljenje skladnim parom. Među njima je i Vanessa Bryant koja je Evi kratko napisala "Tako lijepa".

"Puno mi znači kad dolazi od teme. NAJ ljepša. Besos mama!", uzvratila joj je Eva.

Pročitajte i:

Ryan Gosling i Eva Mendes uhvaćeni zajedno! Slavni par zapravo živi prilično 'običnim' životom

Tko su slavni očevi na čije fotke s klincima se svaki put rastopimo?

Nitko tako ne živi u Hollywoodu: Ryan Gosling i Eva Mendes odgajaju djecu bez dadilje

Eva Mendes ne želi lagati: 'I meni treba jako puno da bih izgledala ovako, borim se, između ostalog, s hranom'

Linker
19. travanj 2024 18:10