Na otvorenju igara

Njima kao da je svaki dan Valentinovo: Harry i Meghan ne kriju koliko su zaljubljeni

S obzirom to da je princ Harry osnivač sportskih igara ratnih veterana, otvorenje Invictus igara u Kanadi nije propustio, a pratnja mu je, kao i obično, bila supruga Meghan. Izgledali su sretno i nasmijano, a čitavo se vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga. Uz to, kamere su ih pratile u stopu.

Princ Harry i Meghan Markle proslavili su Valentinovo na niskim temperaturama u Vancouveru u Kanadi, gdje su stigli na otvaranje Invictus igara, međunarodnog sportskog događaja za ranjene, ozlijeđene ili bolesne osobe oružanih snaga. Markle je odabrala bijelu chic kombinaciju s crnom vunenom kapom, krznenim čizmama i dugom podstavljenom bež ​​zimskom jaknom dok je princ nosio sivu kapu i crnu puffer jaknu u kombinaciji s klasičnim trapericama. Bili su nasmijani i dobro raspoloženi, a većinu su se vremena držali za ruke.

image
SHUTTERSTOCK

S obzirom to da je princ Harry osnivač sportskih igara ratnih veterana i često se pojavljuje na ovakvim sportskim događanjima, on i Meghan na otvorenju su bili počasni gosti. Kao i obično, privlačili su pozornost svih okupljenih. A cijelo vrijeme ih je pratila i kamera koju su angažirali, pa se pretpostavlja kako će uskoro objaviti i videa svojih aktivnosti.

image
CANADIAN PRESS/SHUTTERSTOCK

Naime, na otvorenju igara pojavili su se nekoliko sati nakon preimenovanja svoje službene web stranice koja će se odsad zvati Sussex.com. Pretpostavlja se kako će upravo na toj stranici objavljivati video sadržaj. A preimenovanje stranice izazvalo je velike kontroverze jer je to prema pisanju stranih medija u potpunoj suprotnosti s onim što je princ Harry dogovorio sa svojom pokojnom bakom, kraljicom Elizabetom II. kada je napustio kraljevsku obitelj. Naime, njihov je dogovor tada bio kako svoje titule neće upotrebljavati u komercijalne svrhe čega se, očigledno, ne misle pridržavati.

Šuška se kako bi to moglo dovesti do velikih problema, pogotovo za lorda Chamberlaina, najvišeg kraljevskog dužnosnika koji navodno treba odlučiti hoće li dozvoliti da sve prođe "nekažnjeno" ili reagirati na nepoštivanje dogovora s Buckinghamskom palačom.

Linker
27. ožujak 2024 11:10