video intervju

Nina Violić: ‘Napokon sam pronašla partnera s kojim mogu prespavati doček Nove godine‘

Glumici Nini Violić ova će godina ostati u najljepšem sjećanju jer je njezin film "Baci se na pod" napokon predstavljen publici. Intimna drama koja tematizira razvod prati posljednje trenutke prije rastanka jedne obitelji osvojila je publiku i kritiku.

"Režirala sam ga, pisala i glumila u njemu. Udarni moment je bio Festival mediteranskog filma u Splitu gdje sam dobila nagradu za najbolji film, ali i na proteklom Pulskom filmskom festivalu nagradu Breza za najboljeg debitanta. Cijelu sam godinu kao hrčak skupljala nagrade", ponosno govori Nina Violić, jedna od zvijezda Glorijine novogodišnje naslovnice.

Ponosna je i na glazbeni projekt "Nevidljivi" u kojem putem YouTube kanala ugošćuje mlade bendove. To je plod suradnje s partnerom, glumcem Filipom Šovagovićem s kojim osim ljubavi prema umjetnosti dijeli istu strast prema spavanju tijekom novogodišnjih tuluma.

"Cijeli život su mi obilježili tulumi i derneci, jako volim plesati, ali novogodišnje proslave najradije prespavam jer su uvijek dosadne. Sretna sam što sam pronašla partnera koji dijeli isto mišljenje pa ćemo Filip i ja Novu godinu dočekati spavajući", smije se Nina.

Želja joj da se u 2023. više posveti sebi i privatnom životu. "Želim da Filip i ja budemo više skupa, putujemo, kuhamo, zezamo se. Prošle godine smo samo radili, ali nije dobro samo raditi", zaključuje.

Pogledajte i čestitku koju je uputila svim čitateljima Glorije.


Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima do 4. siječnja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
14. travanj 2024 23:19