Nikolina Pišek

 NIKOLINA PIšEK INSTAGRAM
Povratak u Hrvatsku

Nikolina Pišek nakon ljetovanja poručuje: "Naučiš živjeti s tim ranama. Zaliječiš se"

Voditeljica je posljednjih dana dijelila fotografije s godišnjeg odmora tijekom kojeg je obišla Maltu, Grčku i Španjolsku, a po povratku najavljuje upuštanje u nove prilike.

Voditeljica je posljednjih dana dijelila fotografije s godišnjeg odmora tijekom kojeg je obišla Maltu, Grčku i Španjolsku, a po povratku najavljuje upuštanje u nove prilike.

Nakon što je dva tjedna uživala u krstarenju s prijateljicom Dejanom Rosuljaš, Nikolina Pišek je iz Barcelone poručila kako je ovaj grad njezina posljednja stanica na ovom putovanju i znakovito najavila povratak u Hrvatsku.

image

Nikolina Pišek i Dejana Rosuljaš

NIKOLINA PIšEK INSTAGRAM

Tijekom putovanja redovito je objavljivala fotografije s raznih destinacija među kojima su i Rim, Atena, Mykonos, Santorini i Malta. Sad je iz Barcelone podijelila posljednju galeriju fotografija uz znakovit status u kojem poručuje da se zaliječila, naučila živjeti s ranama i naučila kako izbjeći nove.

"Ovo je status o kraju jednog putovanja i planiranju novih, o prijateljstvu i prilikama koje se otvaraju, o novim ljudima koji ulaze u tvoj život da bi ga oplemenili nakon što te neki kojima si vjerovala, rane. Ne nepovratno", započela je voditeljica. "Naučiš zivjeti s tim ranama i naučiš kako izbjeći nove. Zaliječiš se. Smiješ se opet. I živiš punim plućima, drugačije sretna no prije, ali sretna. Barcelona, boravak ovdje i let kući. Do neke skore prilike. Volim te Dejana, hvala što si me natjerala da skočim u nepoznato. Bilo je neprocjenjivo", zaključila je Nikolina.

Neprocjenjivo iskustvo doživjela je i u Italiji gdje je boravila kako bi podržala stariju kćerku Hanu Cigoj koja je početkom srpnja diplomirala na Sveučilištu u Milanu. Taj poseban trenutak Nikolina je tada podijelila u podužem statusu u kojem je priznala kako su joj suze izdajnički krenule na lice. "Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst "sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom ‘doktor‘, i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije". Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja", napisala je Nikolina i dodala: "Sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu - znajući da sam bila klinka, nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta."

U Milanu je s njom bila i mlađa kći, Una Sofija, koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem čija je nagla smrt i razlog zbog kojeg se Nikolina bori s ranama i čestim napadima njegove obitelji. Iako je dosad uglavnom izbjegavala pričati o okolnostima smrti njezinog supruga, nedavno je prilikom gostovanja kod kolegice Tatjane Jurić u podcastu "Skip Or Beep" dostupnom na YouTube kanalu bravo! radija potvrdila nagađanja kako je u trenutku smrti bio s drugom ženom. "Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", rekla je Nikolina i dodala kako je ona svom suprugu bila vjerna, te da je vjerovala kako je i on njoj vjeran, ali to očito nije bilo tako.

image

Vidoje i Nikolina Ristović

DAMJAN TADIC/CROPIX

No, Nikolinina borba ne staje na tome jer se i dalje nosi s napadima Viktora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga poznatijeg i kao Miše Grofa, koji nastoji osporiti njezino pravo na suprugovu ostavštinu. "Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskreditiraju i onemoguće, iako je vrlo jasno što po zakonu kome pripada. Međutim, oni se pokušavaju ugurati u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više", izjavila je voditeljica u travnju ove godine za Jutarnji list. "To je čisto zlo i malicioznost, nema drugog objašnjenja, čista želja da se meni i Uni napakosti i učini loše. Moja situacija je vrlo jasna, samo što oni to određenim postupcima mogu osporavati i mogu izbjegavati dolaske na ročišta, ne biti suglasni da se nagodimo izvan suda, što sam pokušavala. Nije bilo nikakve potrebe za tužbom, ali oni su je digli na osnovu ničega." nadodala je tada.

Linker
27. travanj 2024 06:34