NOVi posao

Nika Antolos: Oduvijek sam sanjala o poslu radijske voditeljice

Članice grupe Feminnem, pjevačica Nika Antolos novo je pojačanje u eteru radija Happy FM.

Riječka pjevačica Nika Antolos spremna je za novu životnu ulogu, onu radijske voditeljice. Upravo je glazbenica novo pojačanje u eteru Happy FM-a. Javnosti je poznata po svojoj otvorenosti čak i kada je zdravlje u pitanju. Nakon što joj je dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza Nika je bez ustručavanja govorila o svojoj borbi i bilježila svaki posjet bolnici. Srećom to je iza nje, a ispred nje radijski mikrofon i posao o kojem je maštala.

"Uvijek sam sanjala posao na radiju jer je spoj glazbe koju obožavam i bez koje ne mogu te razgovora s ljudima. Mislim da ne može bolje od radija. Moja kolegica Pamela je vidjela na društvenim mrežama da Happy traži voditelja ili voditeljicu i poslala mi link. Automatski sam skočila na to, poslala životopis, odradila razgovore i evo me tu sam u eteru". istaknula je Nika. Mikrofon ovoj glazbenici nije stran, a ne krije oduševljenje što je uz pjevačke sposobnosti dobila priliku pokazati i one voditeljske.

"Ovo je izazovnije od pjevanja, jer nema unaprijed naučenog teksta. Dosta sam direktna, a neki mi kažu i predirektna. Ono što mislim i kažem, nekada upakiram da to bude mekše, ali ne mjerim. Smatram da je to jedino fer prema svima. Oni koji me ne vole moći će me lijepo staviti u kutiju da sam jedna od onih koje ne vole i da se razilazimo u mišljenjima, a ima i onih koji me vole baš zbog toga. Na kraju krajeva, tko bi se napekao kolača da se svima svide, to je nemoguće", kaže Nika.

image

Nika Antolos postala je radijska voditeljica

GORDAN SVILAR/ HAPPY FM

"Borila sam se s multiplom teško i dugo, više od 14 godina. Hvala Bogu, nemam aspolutno nikakvih simptoma i ostataka te bolesti. Bolest više nema nikakvog značenja u mom životu, osim da pričam o tome kako sam se izliječila. To je veliki blagoslov kroz koji sam prošla, dala mi je vjetar u leđa", emotivno kaže radijska voditeljica.

image

Ispunila je, kaže, dugogodišnji san

GORDAN SVILAR/ HAPPY FM

Najveća podrška su joj obitelj i prijatelji koji su neopisivo sretni jer je Nika uskočila u novu ulogu.

"Svi su vikali to je to, to je za tebe, moja obitelj, moji bliski prijatelji, pogotovo moje dijete, ona je vrištala od sreće", opisala je kroz smijeh te dodala kako joj je životni moto: "moli kao da sve ovisi o molitivi i radi kao da sve ovisi o tvome radu, mislim da je to dobitna kombinacija", zaključila je Nika nakon prvog odrađenog radnog dana.

Linker
18. travanj 2024 14:14