Da se oznojiš...

‘Nije loše za nekoga tvojih godina‘: Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda u akciji

Svjetski modni div objavio je spot za svoju kampanju i samo jedan dan od objave ‘pokupio‘ hrpu pozitivnih komentara, a evo i zašto.

Legendarna glumica i fitness ikona Jane Fonda i legendarni i još uvijek aktivni nogometaš Zlatan Ibrahimović oduševili su cijeli svijet svojim pojavljivanjem u kampanji jednog od svjetskih modnih giganata. Naime, švedska kompanija H&M angažirala je dvije svjetske zvijezde da svijetu predstavi H&M Move čiji je cilj da se cijeli svijet, odnosno svi ljudi pokrenu kroz sport.

Spot je za kratko vrijeme izazvao brojne reakcije, a pojava Ibrahimovića i Fonde, koji u spotu razgovaraju putem video poziva, oduševila je milijune, piše H&M.

image

Zlatan Ibrahimović

H&M PRESS

Da bi poželjela Ibrahimoviću dobrodošlicu u tim H&M Move, Jane Fonda nudi mu individualni trening za održavanje kondicije. Nagrađena glumica, aktivistkinja i ikona fitnessa nalazi se u ulozi instruktorice ohrabrujući Zlatana da “odvježba” neke od njenih legendarnih pokreta. Iako spreman na trening, u jednom trenutku djeluje kao da se nogometaš čak i “ljuti” na popularnu fitness zvijezdu i kreće joj pokazivati pokrete kako se zapravo izvode.

“Nije loše za nekoga tvojih godina”, našalila se Fonda na Ibrahimovićev račun, dok joj on odvraća: "Polako, Jane".

Zlatan je inače jedan od najpoznatijih nogometnih napadača svih vremena, a njegovu karijeru dosad su obilježili ozbiljni sportski uspjesi. Više od dvadeset godina svoje karijere igra za AC Milan i najbolji je strijelac švedske reprezentacije svih vremena. On je također otac, planinar, govori pet jezika i strastvene je prema taekwondou.

“Često sam se osjećao kao da sam ograničen u pokretima dok sam odrastao. Dječaci i djevojčice koji odrastaju kao ja trebali bi u sebi nositi ono što nose profesionalni sportaši. To je ono za što se H&M Move zalaže. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da svima pruži priliku da se kreću. Jer meni je pokret promijenio život za 100 posto", istaknuo je Zlatan.

Jane Fonda rođena je 1937. godine i fitness je ikona osamdesetih, dok Zlatan ima 41 godinu i živ svoj san. S jedne strane, kult aerobnih vježbi, tajice, znojnici, a s druge, suvremena priča o sportskim uspjesima. Iako ogromna razlika, velika je i sličnost, stoga ni ne čudi da je švedski modni lanac odabrao baš njih za spot posvećen liniji sportske odjeće.

Ogromno je oduševljenje zavladalo zbog ovog spota, a komentari su svi redom pozitivni.

Podsjetimo, brend ambasador ovog modnog giganta bio je također i poznati nogometaš David Beckham. Ipak, reklo bi se da je u ovom trenutku za H&M reprezentativnije lice Zlatan Ibrahimović, pogotovo nakon Beckhamovog angažmana vezanog za prvenstvo u Kataru, koji je naišao na osudu javnosti.

Linker
25. travanj 2024 18:43