OBRADOVALA FANOVE

Nicki Minaj objavila prvi trailer za svoju dokumentarnu seriju

Američka pjevačica priprema nešto novo. Serija pod imenom ‘Uskoro‘ prikazivat će se u nastavcima.

Onika Tanya Maraj, poznatija po svom umjetničkom imenu Nicki Minaj, američka je pjevačica i reperica koja je postigla slavu nakon što je potpisala ugovor za Lil Wayneovu diskografsku kuću Young Money Entertainment.

U četvrtak je reperica objavila prvi trailer za svoj dugo iščekivani projekt pod nazivom Nicki. Dvominutni isječak na Twitteru obradovao je fanove, a Minaj je napisala: "USKORO!!!! #NickiDocumentary za koji niste znali da vam treba. Puno vas volim."

Trailer počinje s dobro poznatim videom mlade Minaj, koja danas ima 39 godina te vraća u vrijeme kako repa prije nego što se čuje kako govori: "Nemam priručnik o tome kako postati poznati reper."

image
PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Pjevačica se nakon toga vidi na kameri kako govori: "To samo učiš u hodu", dok se prikazuju snimke njezinih fotografija s obožavateljima, nastupa u arenama i izlaska iz privatnog zrakoplova.

Isječak se nastavlja s vrhunskim trenucima njezine karijere dok ona otkriva kako se osjećala dok je tek započinjala karijeru. "Mislim da se tadašnja žena nije bojala neuspjeha. Reperice u to vrijeme nisu baš bile na top listama".

Trailer potom prikazuje trenutak u ranijim danima Minajine karijere, kada je Taylor Swift pohvalila repericu na Twitteru.

"Vozim se s probe dok slušam Nicki Minaj. Opsjednuta sam ovom pjesmom", napisala je Swift 2011. godine.

image

Američka reperica Nicki Minaj

ANGELA WEISS AFP

Nakon što je prikazan tweet, Minaj pojašnjava: "Nikad nisam htjela biti mainstream. Umjetnički oblik rapa shvaćam vrlo ozbiljno."

Također se osvrnula na položaj žena u svijetu slave: "Mislim da jednostavno ne dobivamo poštovanje kao muškarci. Stalno se osjećaš kao da radiš nešto loše. Ova industrija jednostavno nije mjesto puno ljubavi, podrške. Ponekad se lažno pretvara da je tako, ali jednostavno nije."

Linker
18. travanj 2024 15:15