PETO OVE GODINE

Nick Cannon dobio je 12. dijete, poznato je i neobično ime djevojčice

Prvo zajedničko dijete Cannona i Alysse, dječačić Zen, preminuo je u studenom prošle godine zbog tumora na mozgu u dobi od pet mjeseci. Scott ga se prisjetila u emotivnoj objavi povodom rođenja kćerkice.

Komičar Nick Cannon u 2022. godini proširio je svoju već poprilično veliku obitelj za još petero članova. Posljednja, dvanaesta prinova, djevojčica Halo Marie Cannon, rodila se prije dva tjedna, a njezina majka Alyssa Scott sretnu je vijest podijelila ovog četvrtka na društvenim mrežama.

Prvo zajedničko dijete Cannona i Alysse, dječačić Zen, preminuo je u studenom prošle godine zbog tumora na mozgu u dobi od pet mjeseci. Scott ga se prisjetila u emotivnoj objavi povodom rođenja kćerkice, poručivši kako je "Zen u svakom njezinom udisaju".

"14. prosinca 2022., naši životi su se zauvijek promijenili. Znam da je Zenov duh bio s nama u sobi tog jutra. Znam da nas gleda odozgo. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu. Sjećat ću se zvuka Nickovog glasa koji govori ‘djevojčica je‘ i bljeska svega što smo prošli na njegovom licu. Sjećat ću se zvuka njezina povika pri prvom udahu i osjećaja otkucaja njezina srca uz svoje. Slatka djevojčice, dobila sam svoje iznenađenje!! Volimo te, Halo Marie Cannon!", poručila je Alyssa uz kompilaciju videa iz rađaone.

Podsjećamo, Nick dijeli 11-godišnje blizance Moroccana i Monroe s bivšom Mariah Carey, kao i petogodišnjeg sina Goldena "Sagona", 23-mjesečnu Powerful Queen i dvomjesečnog Rise Messiaha s Brittany Bell. S Abby De La Rosom prošle je godine dobio blizance Ziona i Zilliona, a prije dva mjeseca stigla im je i kćer Beautiful Zeppelin. Također, ima i šestomjesečnog sina Legendary Lovea s Bre Tiesi te tromjesečnu kći Onyx Ice s LaNishom Cole.

Cannon je izjavio kako prakticira "suglasnu nemonogamiju" te da je mudro izabrao šest majki svoje djece.

"Vjerujte mi, ima puno žena koje su mogle zatrudnjeti sa mnom, ali nisu. One koje su ostale trudne i trebale su ostati trudne", objasnio je svojedobno, dodavši kako niti jedno dijete nije začeo "slučajno".

Linker
20. travanj 2024 04:41