S Bloomom u šetnji.

 ZELJKO PUHOVSKI CROPIX
na snijegu

Nešto novo: Nakon odmora u tropskim krajevima, mama i tata Blooma odveli u drugačije krajeve

Najprije je oprezno motrio kroz prozor što se bijeli svuda uokolo, a onda ga je mama Maja povela u šetnju kako bi upoznao snijeg.

Najprije je oprezno motrio kroz prozor što se bijeli svuda uokolo, a onda ga je mama Maja povela u šetnju kako bi upoznao snijeg.

Začuđen pogled malog Blooma uperen kroz prozor, u šumu pod snježnim pokrivačem, neprocjenjiv je dokaz njegovoj mami Maji Šuput i tati Nenadu Tatarinovu da su dobro odlučili zamijeniti čarobne plaže Mauricijusa ličkim snijegom.

Maleni se do sada uglavnom brčkao u toplim morima, no kako se veći dio Hrvatske napokon zabijelio, tročlana obitelj otišla je na mjesto gdje snijega ima "na metre" - na Plitvice.

Dječak koji će u ožujku ove godine proslaviti drugi rođendan, najprije je kroz prozor oprezno motrio što se bijeli svuda uokolo, a onda ga je mama Maja toplo odjenula, navukla mu je odjevne predmete koji nikad nosi kada su na odmoru u tropima, kapu i šal, te ga povela u šetnju.

image

Prvi susret sa snijegom

INSTAGRAM

Sudeći po pogledu koji puca iz videa objavljenog na Majinom Instagram Storyju, obitelj se nalazi u resortu poznatom po kućicama na stablima. Bloom se prošetao drvenom stazom koja okružuje kućice, gledajući iz ptičje perspektive neobičan, bijeli prizor.

"Idemo na snijeg, konačno", otkrila je Maja u popratnoj objavi, uz video u kojem pazi na sina dok on zadivljeno promatra snijeg.

"Di si došao? Jesi prvi put došao na snijeg? Bloomi? Kaj veliš?", upitala ga je mama.

Nije joj imao što reći jer je čudo koje ga je okruživalo, jednostavno bilo preveliko.

Linker
28. travanj 2024 23:17