Nakon 20 godina

Nekoliko sati nakon fotografija na kojima ljubi drugu, glumica objavila razvod

Australska glumica i glazbenik upoznali su se 2002., vjenčali su se iduće godine, a u braku su dobili dvoje djece.

Još jedan razvod dugog braka pogodio je Hollywood. Glumica Toni Collette objavila je da se razilazi od svog supruga glazbenika, nakon gotovo 20 godina. Odluku su objavili nakon što je on viđen da se strastveno ljubi s mlađom djevojkom na plaži u Sydneyu. Dave Galafassi, koji je bio bubnjar u indie bendu Gelbison kada je upoznao zvijezdu filma "Muriel se udaje", snimljen je ove srijede ujutro na kupanju s kiropraktičarkom Shannon Egan.

Daily Mail Australia kontaktirao je menadžment glumice Collette oko fotografija istog dana poslijepodne, a nekoliko sati kasnije ona je objavila da se rastaju, javljaju iz te medijske kuće. Rastavu su svijetu objavili u zajedničkoj objavi, na Instagram profilu koji je nedavno reaktiviran.

image

Par snimljen 2010. dok je njihova starija kći imala 2,5 godine

JEFF STEINBERG/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

"Sa zahvalnošću i milošću objavljujemo da se rastajemo. Zajedno smo donijeli ovu odluku i rastajemo se puni poštovanja i brige jedno za drugo. Naša djeca su nam najvažnija i dalje ćemo nastaviti napredovati kao obitelj, iako u drugačijem obliku. Zahvalni smo na prostoru i ljubavi koju nam dajete dok se razvijamo i mirno prolazimo kroz ovu tranziciju. Veliko hvala", napisali su.

Collette je ponovno aktivirala Instagram račun samo pet dana prije cijele drame. Objavila je fotografiju sebe sa šalicom na kojoj piše "Sretan rođendan", a napisala je i "‘Vratila sam se. Pozdrav svijete. Volim vas".

Inače, Galafassi je u srijedu viđen kako grli i ljubi 41-godišnju ženu na plaži pred drugim kupačima. Par je stigao na obalu oko 7:30 ujutro, oko 15 minuta su proveli u oceanu, zatim su kupili kavu. Jedan od svjedoka je kazao da su "plazili jedno po drugome". Nakon toga, dodaju, "vodili su duboke razgovore dok se Galafassi odmarao na zidiću, a Egan se zaogrnula košuljom".

Nekoliko sati prije nego je objavila da se rastaje, Colette je objavila kriptičnu poruku na svom Instagramu: "Bez obzira na trenutne okolnosti, ako možeš zamisliti nešto bolje za sebe, možeš to i stvoriti".

Ova 50-godišnja glumica i 44-godišnji glazbenik imaju dvoje djece u dobi od 14 i 11 godina, a posljednjih godina borave u Australiji i Sjedinjenim Državama.

Linker
19. travanj 2024 02:31